Keystone logo
Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Bevezetés

A Litván Sportegyetem (LSU) büszke arra, hogy Litvánia egyetlen olyan speciális egyeteme, amely több mint nyolc évtizede egyesíti a mozgás- és sporttudományt. A sport és a kapcsolódó területek tanulmányai egyre népszerűbbek, ugyanakkor új lehetőségeket nyitnak a sikeres diplomások előtt. Az egészséges, aktív és hosszú életre törekvő embereket segítő szakemberek iránti igény folyamatosan nőni fog.

Ezért az LSU mellett az életben is sikeres lehetsz, ahol a tanulmányok, a sporttudomány és a gyakorlat összekapcsolódik. A kivételes figyelem minden nemzetközi diákra, a tudományosan megalapozott tanulmányok és a sportéletet élő közösség minden nap tudást és érdekes tapasztalatokat nyújt. Válaszd a helyes döntést, és ez segít megvalósítani a céljaidat, és kivételessé válni.

Az LSU végzősei között számos kiváló tudós, világhírű edző, híres sportoló és kiemelkedő közéleti személyiség található. Az LSU hallgatói és végzettjei közül sokan lettek olimpiai, világ- és Európa-bajnokságok bajnokai és díjazottjai.

A Litván Sportegyetem egy izgalmas webináriumot tart, amelyen a sport, a fizioterápia és az egészségügy szerelmesei számára kidolgozott izgalmas tanulmányi lehetőségekről és programokról lesz szó.Regisztrációs űrlap a résztvevők számára: https://forms.office.com/e/dbKubZYH5S

234583_LSU_renginiai_webinaras_StudyinLSU_2024_TV.jpg

Rangsorok

A „Reitingai” folyóirat közzétette a litván felsőoktatási intézmények legfrissebb értékelését. Lithuanian Sports University ( LSU ) a legjobb értékelést a „Jelenlegi és jövőbeli akadémiai személyzet”, „Verseny a nemzetközi tanulmányi területen” és „Diákok és tanulmányok” kategóriákban érte el.
A „Jelenlegi és leendő oktatói állomány” rangsorolási kritérium szerint LSU a tizenegy litván állami egyetem között a harmadik helyen végzett – 6,59 pontot kapott a lehetséges 10 pontból.

Hozzájárulásunk a sporttudományhoz nemzetközileg elismert. LSU a világ más sporttudományi felsőoktatási intézményeivel és részlegeivel együtt szerepelt a Shanghai Ranking sporttudományi iskolák és osztályok globális rangsorában. 2022-ben LSU a 133. helyen állt. De megvan a kapacitásunk, hogy a következő öt évben a világ 100 legjobb sporttudományi egyeteme és tanszéke közé kerüljünk.

Az Egyetem aktívan részt vesz az Európai Felsőoktatás létrehozásának folyamataiban

terület (továbbiakban EHT ). LSU az egyetlen szakosodott egyetem az országban, és tagja az Európai Sporttudományi, Oktatási és Foglalkoztatási Hálózatnak (ENSSEE), az Európai Sport és Foglalkoztatási Megfigyelőközpontnak (EOSE), a Balti Sporttudományi Szövetségnek (BSSS), az Európai Sportszövetségnek. Menedzsment (EASM) és az Európai Sporttudományi Főiskola (ECSS) tagja.

Helyszínek

  • Kaunas

    Lietuvos sporto universitetas Sporto 6, 44221, Kaunas

    Kérdések