Keystone logo
Lucerne School of Business – Management Programs Master of Science in Business Administration, a szakon üzleti innováció és vállalkozás
Lucerne School of Business – Management Programs

Master of Science in Business Administration, a szakon üzleti innováció és vállalkozás

Lucerne, Svájc

4 Semesters

Német, Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

CHF 800 / per semester *

Az egyetemen

* félévi tanulmányi díj, beiratkozási díj: 250 CHF

Bevezetés

Termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó ötletek kidolgozása és piaci bevezetése

Az Üzleti Innováció és Vállalkozás szakirány felvértezi a hallgatókat azokkal a készségekkel és eszközökkel, amelyekre a vállalkozóknak szüksége van a nemzetközi üzleti világban. A tanulmányi program fejleszti az üzleti ötlet kidolgozásához és sikeres piaci bevezetéséhez szükséges vállalkozói készségeket.

A globális és integrált piacon az egyetemet végzett hallgatók előtt álló fő kihívás a szolgáltatások minőségének optimalizálása és a vállalatok innovációs képességeinek védelme. És pontosan ez az, amit a Business Innovation & Entrepreneurship szakon végzett Business Administration MSc célja kínál: gyakorlatias, kutatáson alapuló menedzsment oktatást a holnap döntéshozói számára.

Az Üzleti Innováció és Vállalkozás szakon végzettek alkalmasak arra, hogy kihívást jelentő problémákat oldjanak meg mindennapi üzleti tevékenységük során, bonyolult helyzeteket strukturáljanak, jól megfontolt döntéseket hozzanak, és azokat nyereségesen operacionalizálják.

A két különböző intézményből származó két mesterképzés önmagában hozzáadott értéket jelent a gazdagító tapasztalat és a Svájcon kívüli egyetemen szerzett további mesterképzés miatt. A Luzerni Üzleti Iskolában a hallgatók hasznot húzhatnak a partneregyetemekkel kötött megállapodásokból, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy két diplomát szerezzenek egy (nem sokkal több) diploma áráért. Az alábbi link részletes tájékoztatást ad az üzleti innováció és vállalkozás szakos hallgatók külföldi tanulmányai alapján történő második diploma megszerzésének lehetőségeiről.

A tanulmányok időtartama

  • Rendszeres tanulmányi program: 4 félév
  • Bővített képzési program: 6 - 8 félév
  • A tanulmányi programhoz kapcsolódva félmunkaidős foglalkoztatás is lehetséges.
  • Nemzetközi hallgatók számára: a tanulmányi terhelés heti 25 kontaktóra lekötést igényel (előadások, csoportos gyakorlatok, projektek)

Akkreditációk

Belépők

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések