Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Bevezetés

Az 1971-ben alapított MacEwan University hallgató-központú oktatást biztosít meleg és támogató légkörben. A tanításra koncentrálunk, így hallgatóink a tanulásra koncentrálhatnak.

Több mint 65 programot kínálva az egyetem átalakító oktatást nyújt együttműködő és támogató tanulási környezetben. A kreativitás itt virágzik a kutatás és az innováció révén, amely bevonja a hallgatókat, az oktatókat és a közösséget.

Tanulók elégedettsége

MacEwan University szándékosan összpontosít a tanításra, és ennek eredményeként nagyon jó eredményeket ért el a Globe and Mail kanadai egyetemi jelentésében. A 2014-es jelentésben hallgatóink a legjobb pontszámokat adták nekünk - oktatók tanítási stílusa és osztálylétszámainkért „A +” osztályzatokat adományoztak nekünk, valamint „A” osztályzatokat kaptunk a tanítás minőségéért és a hallgatói és oktatói interakcióért.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Edmonton

  104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések