Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Manhattan College

Manhattan College

Manhattan College

Bevezetés

Manhattan College 1853-ban alapították a keresztény iskolák testvérei, a katolikus tanítási rendet, amelyet a La Salle Szent János Baptista indított. A londoni misszió mindannyiunk minőségi oktatására és a szomszédos szomszédjaink szolgálatára összpontosít. A festői campus a Bronxban található, 35 perces metróútra Manhattan szívétől.

Kezdetben

A 131. és a Broadway helyszíne

1853 májusában öt keresztény testvér költözött kis Canal Street iskolájukba, amely akkoriban Manhattanville-ben volt, New York Citynek a 131. utca és a Broadway szakaszában. A testvérek a 17. században Franciaországban kezdődött oktatási hagyományok hordozói, a Szent János baptista de La Salle mellett, a tanárok védőszentjével. A Lasallian hagyomány újfajta iskolai rendszert hozott létre és emeli az iskola oktatásának munkáját - foglalkozásaként és hivatásként kezelve. A testvéreket arra buzdították, hogy lépjenek túl az emlékezet emlékezetéből, hogy „megérintsék a hallgatók szívét”. Gyakorlati tantárgyakat tanítottak, amelyek hasznos szerepet játszhatnak a társadalomban; A vallást megtanították a keresztény etika iránti elkötelezettségre.

Menjen Manhattanről Riverdale-re

négyszög építés

Az iskola növekedésével új helyiségekre volt szükség. Az „Új Manhattan” sarokkövét 1922-ben fektették a jelenlegi helyén, a Bronx Riverdale környékén. Az új épületek és hallgatói lakóhelyek bővülése jelentősen kibővítette és tovább bővítette az egyetemet. Ebből a hozzáférhető helyről a College hozzáférést biztosít New York City kulturális, oktatási, üzleti és szórakoztatási lehetőségeihez, valamint egy önálló lakónegyed campus-környezethez.

20. század

tudományos laboratórium az 1950-es években

A II. Világháborút követően és a század közepén a Manhattan College tovább fejlődött, és virágzott új iskolák és szakok felvételével. A campusban mind a Főiskola, mind a középiskolás hallgatók számára előkészítő iskola működött. 1973-ban a Manhattan College koopezációs Manhattan College lett, és elfogadta első női hallgatóit. Az elkövetkező néhány évtizedben a hallgatói testület a többségi ingázókról a többségi lakossági főiskolára átalakult, új lakócsarnoktornyok megnyitásával.

Helyszínek

  • The Bronx

    Manhattan College Parkway,4513, 10471, The Bronx

    Kérdések