Keystone logo
Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Bevezetés

Az UMB-ben országszerte 4 campusunk van, 86 olyan egyetemi és posztgraduális program kínálata, amelyet a Nemzeti Oktatási Minisztérium hagyott jóvá, személyes és virtuális modalitás alapján, amely 10 000 hallgatóval és továbbképzési programokkal rendelkezik, több mint 40 000 hallgatóval. az ország, állami és magáncégekkel együttműködve.

A minőségi oktatás elérése érdekében az egyetemeinken 100 speciális high-tech tudományos laboratóriumot fejlesztettünk ki, amelyek elősegítik az elméleti-gyakorlati képzést, hogy a hallgatók az osztályban tanult összes tudást alkalmazni tudják.

Az osztályban és a laboratóriumokban megszerzett ismeretek megvalósításán gondolkodva az UMB országszerte 306 megállapodással ösztönzi hallgatói vállalkozói gyakorlatot a gazdaság minden szektorának cégeivel és szervezeteivel.

Akadémiai modellünk jelentősen tartalmaz kutatási képzési folyamatokat, amelyekben új ismeretek fejlesztését keresik, ami 23 kutatócsoportban tükröződik, amelyek 70% -át a Colciencias három fő kategóriájába sorolták, demonstrálva ezzel a kiváló irányítást a intézményünk tudománya és technológiája.

Elkötelezett a szakemberek továbbképzése mellett az egyre globálisabb környezetben. Intézményünk több mint 80 nemzetközi megállapodást kötött egyetemekkel, szakmai szövetségekkel és kutatóközpontokkal annak érdekében, hogy nemzetközi színvonalú tudományos programokat kínálhasson, és hallgatói mobilitási tevékenységeket, oktatást és kutatást biztosítson 17 országban. 4 kontinensen.

Emellett egyetemünk elkötelezett a közösség igényei iránt, és ebből a célból számtalan társadalmi projektet dolgozott ki, amelyek közül az első arra irányult, hogy 10 éven keresztül a Kolumbiai börtönökben igazságtalanul elítélt emberek szabadságát keressék a Projekt révén. Inocencia, a második a fogyatékossággal élők támogatására összpontosított életminőségük javításában az UMB Speciális Olimpia 33 évvel ezelőtti fejlődésének köszönhetően; A harmadik társadalmi projekt az Ibero-Amerikai Személyes Autonómia és Technikai Segítségnyújtó Központ (CIAPAT) létrehozása - egyedülálló Kolumbiában és második Latin-Amerikában, amelyben az idősebb felnőttek és a fogyatékkal élők autonómiájának technológiáit támogatjuk. mindennapi tevékenységeit.

Helyszínek

  • Bogotá

    Carrera 1,No. 60-00, 110311, Bogotá

    Kérdések