Keystone logo
Marlboro College MA a társadalmi igazságosság tanításában
Marlboro College

MA a társadalmi igazságosság tanításában

Online USA

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Master of Arts in Teaching for Social Justice (MAT-SJ) együttműködik a Marlboro College és a Spark Tanárképző Intézet között. A program a társadalmi igazságosság tartalmának és pedagógiájának megértésére és integrálására összpontosít, amely megfelel a tanulók minden igényének. Az egész éves iskolai gyakorlat gyakorlatilag és tudományos szempontból felkészíti hallgatóinkat a mai K-12 környezet dinamikus kapcsolataira. Engedéllyel rendelkező tanárok jelentkezését várjuk.

Ez a program olyan tanárokat és vezetőket hoz létre az oktatásban, akik részt vesznek a modern rendszerek átalakításában. A program résztvevői között vannak oktatók, aktivisták, hivatásos szakemberek és egyebek; közös, hogy mindannyian szeretik a gyerekekkel való munkát, és elkötelezettek egy jobb világ megteremtése iránt. Tapasztalati és elméleti felkészítést biztosít az átalakító munkára az oktatás minden területén. A diplomások szerte a világon olyan oktatási pozíciókba kerülnek, amelyek felkészültek a tanítás kihívásaira, valamint vezetői és újítói szerepükre.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • A kötelező középfokú oktatás és érettségi, szakképzés és nyelvoktatás - kísérleti tudományok, matematika, valamint technológiai és informatikai szakok mesterképzése (Lugo Campus)
    • Lugo, Spanyolország
  • Neveléstudományi mester
    • Riga, Lettország
  • MA Education
    • Lincoln, Egyesült Királyság