Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Bevezetés

Készen állsz a jövőd alakítására? Nincs is jobb hely a kezdéshez.

Az MCPHS egy magán, non-profit, egészségügyi központú egyetem, amely az egészségügyi programok teljes spektrumával rendelkezik. Oktatóintézményként szenvedélyesen rajongunk diákjainkért, és ők is ugyanilyen szenvedélyesen törekednek a létfontosságú iparágban való karrierre való előrelépésre. Noha szinte lehetetlen árat szabni annak, hogy az életét a szenvedélye köré építse, úgy gondoljuk, rá fog jönni, hogy az MCPHS figyelemre méltó, mindenre kiterjedő érték azért, amit cserébe kap.

Küldetés

Az MCPHS felkészíti a diplomásokat arra, hogy a kiválóság, az innováció és az oktatás, a gyakorlat, az ösztöndíj és a kutatás terén való együttműködés révén világszerte fejlesszék az egészségügyet, és átalakítsák az általuk szolgálni kívánt közösségeket.

Látomás

Az MCPHS az egészségügyi és szakmai oktatás újítója, amely felkészíti a világ vezetőinek jövő generációit, és olyan rendszereket fejleszt, amelyek javítják a lakosság egészségét.

 • Diáksikerek: Végzett hallgatóink felkészültek arra, hogy magas szintű sikereket érjenek el, mind választott pályájukon, mind az életükben.
 • Hallgatói tapasztalat: Hallgatóink aktív résztvevői a tanulásnak, erős kapcsolatot ápolnak az egyetemi közösséggel, és felhatalmazzák magukat személyes és szakmai céljaik elérésére.
 • Tanárok és munkatársak sikere: Oktatóink és munkatársaink a felsőoktatásban vezető szerepet töltenek be a szakmai fejlődésre és a közösségként való együttműködésre tett kitartó erőfeszítéseik miatt.
 • Infrastruktúra és technológia: Szellemi, fizikai és digitális környezetünk elköteleződésre, tanulásra ösztönöz, innovációt tesz lehetővé, elősegíti az együttműködést, és minden tevékenységünk minőségét támogatja.

Statisztika

Az MCPHS elkötelezett minden diák sikeréért.

Az MCPHS hallgatói professzionálisan koncentráltak és motiváltak, és az Egyesült Államok szinte minden államát és több tucat külföldi országot képviselik. Az MCPHS nemcsak hallgatói körünkben gazdag, hanem egészségügyi programok széles választékát is kínálja, párhuzamosan a modern egészségügyi intézmények interdiszciplináris csapatszemléletével.

 • A hallgatók 80%-a visszatér az első év után.
 • A hallgatók 72%-a 6 év alatt érettségizik.
 • Több mint 100 program kínált három egyetemen és online, amelyek mindegyike az egészségügyi vezetők következő generációjának felkészítését szolgálja.

A hallgatók tapasztalatokat szereznek a világ legkiválóbb egészségügyi intézményeiben.

Hallgatóink közvetlenül a saját udvarunkon férhetnek hozzá a legkeresettebb szakmai gyakorlatokhoz, klinikai kihelyezésekhez és kutatási lehetőségekhez. A központi Massachusetts és New Hampshire vezető kórházaitól Boston világszínvonalú Longwood Orvosi és Akadémiai Területéig diákjaink értékes, valós tapasztalatokra tesznek szert intézményekben, beleértve az ország első számú gyermekkórházát és New England legjobb rákkezelését. központ, hogy csak néhányat említsünk.

 • 7500 álláshirdetés átlagos száma a Longwood Medical & Academic Area intézményei között évente.
 • 5 helyszíni klinikák és központok, ahol a hallgatók gyakorlati tapasztalatokat szereznek valódi betegekkel kapcsolatban.
 • 22 643 beteget láttak Family Nurse Practitioner hallgatóink Manchesterben, Worcesterben és online programjainkon egy tanévben.

Oktató intézményként karunk hallgatóinkra összpontosít.

A kutatóintézetekkel ellentétben karunk egy dologra összpontosít: a tanításra. Kiváló nappali tagozatos oktatóink nemzeti akadémiák ösztöndíjasai és országos szakmai szövetségek elnökei voltak. Orvosi folyóiratok szerkesztői, szövetségi finanszírozású kutatási projektek nyomozói és üzleti vezetők. Mindenekelőtt tanítványaink mentorai, rendkívül elérhetőek és támogatók.

 • 826 oktató az MCPHS-nél.
 • 90%-a főállású oktatók terminális végzettséggel.
 • 13:1 diák/oktató arány.

A tanulói élmény fokozása egy élénk közösséggel.

Nem véletlen, hogy az MCPHS Bostonban, Worcesterben és Manchesterben található. Ezek a helyek hozzáférést biztosítanak diákjainknak New England legrangosabb egészségügyi intézményeihez. Ráadásul a campusaink dübörögnek a hallgatói tevékenységtől. Tanórán kívüli és együttműködési lehetőségekkel, hallgatóink a lehető legtöbbet kamatozhatják egyetemi tapasztalataikból.

 • Több mint 100 klub, szervezet és intramural sport áll diákjaink rendelkezésére.
 • 35 000+ főiskolai hallgató él a nyüzsgő Worcester városában, MA.
 • Több mint 30 szakmai szervezet és klub elérhető Manchester, NH campusunkon.

  Campus jellemzői

  Barátkozni. Hozzon létre kapcsolatokat. Változtatni.

  Az MCPHS-ben azonnali kapcsolatokat alakíthat ki más hallgatókkal és alkalmazottakkal, akik ugyanolyan szenvedélyesen rajonganak az egészségügyért, mint te. Ez a szépsége annak, ha elmerülünk egy teljesen az egészségtudományok iránt elkötelezett közösségben. Vegyen részt számtalan klubban és szervezetben, az intramurális sportokban, az egyetemi kulturális eseményekben és sok mindenben, amit az ajtónkon kívül kínálnak. És hozza ki a legtöbbet az MCPHS-nél szerzett tapasztalataiból.

  Boston, Massachusetts

  Érezd az energiát az egészségügy központjában.

  Bár mi vagyunk a legrégebbi felsőoktatási intézmény Bostonban, a mi campusunk a modern innováció definíciója. A világhírű Longwood Orvosi és Akadémiai Körzetben található, Boston minden kínálata a küszöbön áll. Ez a dinamikus környezet lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy tudományos és klinikai tapasztalatokat szerezzenek a világ legrangosabb orvosi és kutatási intézményeiben.

  Worcester, Massachusetts

  Élj és tanulj a lehetőségek városi központjában. Bostontól 40 mérföldre nyugatra, Massachusetts központjában található Worcester az egészségügyi és oktatási központ. New England második legnagyobb városa több mint 30 000 diáknak, tizenöt felsőoktatási intézménynek, több tucat klinikának és több nagy kórháznak ad otthont. Nyüzsgő belvárosi campusunkon csatlakozhat elkötelezett szakemberek sokszínű csoportjához, akik jelenlegi karrierjük javításán vagy új karrier beindításán dolgoznak.

  Manchester, New Hampshire

  Gyarapodj egy összetartó közösségben. Mindössze körülbelül 50 mérföldre Bostontól, manchesteri campusunk kényelmesen a belvárosban található. A modern létesítmények és az energikus diákpopuláció nagyszerű kombinációját kínálja, valamint egy kisebb New England-i város kezelhetőségét. Élvezze a laza hangulatot, az üzleteket, éttermeket, a történelmi építészetet és a klasszikus New England varázsát.

   Ösztöndíjak és finanszírozás

   Az MCPHS Advantage ösztöndíj

   Sikeresen teljesítsen bármely teljes munkaidős MCPHS diplomát, és jogosult 50%-os tandíj ösztöndíjra a hat online, részmunkaidős mesterképzés egyikére – beleértve az egészségügyi menedzsment MBA-t is!

   Mivel komolyan vesszük hallgatóink oktatási, szakmai és anyagi igényeit, jelentős befektetéseket fektetünk folyamatos tanulmányi fejlődésükbe. Minden olyan MCPHS hallgatónak, aki sikeresen befejezi bármely teljes munkaidős MCPHS diplomát, tandíj-ösztöndíjat biztosítunk a következő hat részmunkaidős, online mesterképzés egyikére:

   • MBA az Egészségügyi Menedzsmentben
   • Közegészségügyi Mester
   • Master of Science in Szabályozási Ügyek és Egészségpolitika
   • Egészségtudományi mester
   • Master of Science Klinikai Kutatás
   • Master of Science in Clinical Management

   Az MCPHS Advantage Ösztöndíj nemcsak a második vagy felsőfokú végzettség megszerzésével járó pénzügyi terheket könnyíti meg, hanem az egészségügy széles skáláján a siker felé is gyorsítja az utat. Interdiszciplináris, csapatalapú megközelítésünk célja, hogy bővítse az Ön oktatási és szakmai lehetőségeit.

   Rangsorok

   #1 Egyetem az USA-ban a hatalomszerzésért

   A Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings 2018-ban az MCPHS-ben végzetteket helyezi az élre.

   AA Standard and Poor's (S&P) pénzügyi hitelminősítő

   Az MCPHS a Standard and Poor's (S&P) pénzügyi erőssége és stabilitása tekintetében a legmagasabb minősítést kapott.

   # 4 Legtranszformatívabb Főiskola az Egyesült Államokban

   A Money Magazine 2020-as, a leginkább átalakuló főiskolák listáján az MCPHS a negyedik helyen áll az országban.

   English Language Requirements

   Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

   Helyszínek

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Kérdések