Keystone logo
Mediterranean College, Athens

Mediterranean College, Athens

Mediterranean College, Athens

Bevezetés

Kiválóak vagyunk, mert…

1977 óta vezető felsőoktatási szolgáltató vagyunk. 1977-ben Görögországban alapított első magániskola voltunk büszkék vagyunk arra, hogy úttörő kezdeményezéseinket Görögországban alakítottuk ki.

Partnereink jó hírű brit egyetemekkel Támogatjuk a magas rangú brit egyetemekkel folytatott stratégiai partnerségeket, amelyek versenyelőnyt biztosítanak diplomásoknak karrierfejlesztésükben.

65052_APOPHOITESE-min.jpg

Számunkra minden diák egyedülálló Tanulóközpontú rendszereket és szolgáltatásokat fejlesztettünk ki, amelyek az egyéni diáktámogatásra irányulnak, és magas tudományos teljesítményhez vezetnek.

Befektetünk munkatársainkba Egy kifinomult személyzeti kiválasztási és értékelési rendszert és strukturált éves személyzeti fejlesztési tervet alkalmazunk annak érdekében, hogy ígéretünket biztosítsuk „Kiválóság az oktatásban”.

A diákok foglalkoztathatóságára összpontosítunk Az „MC foglalkoztathatósági rendszere” ad előnyt a diákjainknak a pályafutásuk során.

Több fejlesztési lehetőséget kínálunk sokszínű tudományos, kulturális, sport- és társadalmi tevékenységeink révén, és hozzájárulunk diákjaink szakmai és személyes fejlődéséhez.

Ígérjük a gazdag hallgatói életet

A mi történelmünk

A Mediterrán Főiskola az első független anglophone kollégium, amely 1977-ben Görögországban található. Azóta folyamatosan működik a felsőoktatási hagyományokkal rendelkező országok, például az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szabványai szerint. A Földközi-tenger Görögországban volt az első főiskola (1992-ben) a „franchise” -ra egy brit állami egyetemen.

65054_IMG_3695-min.jpg

Ma, a jó hírű brit egyetemekkel és odaítélő szervekkel együttműködve, a Mediterranean College széleskörű franchise alapképzési, posztgraduális és szakmai továbbképzési tanfolyamokat kínál. A diákoknak lehetőségük van regisztrálni a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben / rugalmas módban szállított programokra, és angol vagy görög nyelven tanítják őket.

A kurzusok sikeres lezárása után a hallgatóknak olyan diplomákat és képesítéseket kapnak, amelyeket az együttműködő egyetemek odaítélő szervei adnak ki. A Földközi-tenger a Görög Oktatási Minisztérium által engedélyezett és jóváhagyott kollégium, és diplomái nemzetközileg elismertek és szakmailag egyenértékűek a görög állami egyetemek által elismert szakmákkal. A fokozatokat az Egyesült Királyság NARIC is elismeri.

A Főiskola megfelel a több minőségi referenciaértéknek: A brit akkreditációs tanács (BAC) akkreditálta, mint felsőoktatási intézmény, amelyet az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynöksége (QAA), az Egyesült Királysági egyetemek minőségi előírásait felügyelő szervezet vizsgálja felül. Jelenleg a mediterrán kollégium két egyetemet működtet Athénban és Thesszalonikiben, a városok központjában, így könnyen megközelíthető minden tömegközlekedési eszközzel.

A kortárs tanulási környezetben a Főiskola 7 akadémiai iskolában kínál tanfolyamokat: Üzleti Iskola, Turisztikai Iskola

65053_3-min.jpg

A Főiskola vezető kezdeményezéseket is vállalt, többek között egy olyan holisztikus foglalkoztathatósági rendszer kidolgozását, amely fokozza a diákok foglalkoztathatóságát az iparági partnerek széles hálózatával együttműködve.

Diákközpontú kollégiumként a Földközi-tenger minden kísérletet tesz arra, hogy minden tanuló erősségeit és képességeit fejlessze, olyan támogató szolgáltatások nyújtásával, mint például a személyi oktatás, tanácsadás, tanulási támogatás és karrierszolgáltatások, ösztöndíjak

Küldetésünk

A 21. században a Mediterrán Főiskola - a jó hírű tengerentúli egyetemekkel együttműködve - egy felsőoktatási intézménygé alakult Görögországban, a gazdasági, üzleti, számítástechnikai, szociális, turisztikai, egészségügyi szakmák és mérnöki szakterületeken. A Főiskola magas színvonalú akadémiai programjait olyan oktatási környezetben kínálják, ahol a minőség mindig megfelel a diákok igényeinek.

Az akadémiai kiválóság, a diákok sikere, az egyetemi és technológiai innováció , valamint a társadalmi hozzájárulás megvalósítása érdekében a Főiskola a szakképzett szakemberekkel és a magas színvonalú akadémiai személyzettel foglalkozik, akik megkülönböztetik a tanítást, a diákok támogatását, a kutatást és a szakmai eredményeket.

A szilárd alapokon és elveken alapuló struktúra a Földközi-tenger Főiskola célja, hogy megvalósítsa küldetését, és híres nemzetközi tanulási központgá váljon Görögországban . Kiemelt céljaink:

 • Adja meg alapos felkészülést a diákjainknak a kiválasztott területen, hogy támogassák a sikeres munkaerőpiacra való belépést.

 • Legyünk támogatva a diákjainkat, és hozzunk létre olyan tanulási környezetet, amely „kihívást” és fegyelmezést biztosít nekik, ezáltal előmozdítva az etikát, a felelősséget és az integritást.

 • Segíts diákjainknak olyan átruházható készségek fejlesztésében, mint a kritikus gondolkodás, a kreativitás, az elemzés és a szintézis képesség, a kommunikációs készségek, amelyeket minden szakmai, tudományos vagy társadalmi környezetben alkalmazni tudnak.

 • Növelje diákjaink foglalkoztathatóságát minden lehetséges eszközzel, és aktívan hozzájáruljon az iparág tapasztalatainak és foglalkoztatásának megszerzéséhez.

 • Készítsen diákjainkat a nemzeti és nemzetközi gazdaságok vezető pozícióira, széles és változatos tudományos tapasztalatokkal.

 • Adjon oktatási személyzetünknek fejlesztési lehetőségeket, tudásbázisuk és tanítási készségeik gazdagításával diákjaink javára.

 • Folyamatosan értékeljük és fejlesztjük programjainkat és szolgáltatásainkat, hogy megőrizzük jövőképünk megvalósítását.

 • A kollégiumnak hozzáférhetővé kell tennie minden olyan hallgató számára, aki rendelkezik a megfelelő akadémiai képesítéssel, rugalmas szállítási mintákat és tudományos / szociális ösztöndíjakat kínálva.

 • Növelje nemzetközi státuszunkat a nemzetközi diákok és személyzet bevonásával.

 • Akadémiai és kutatási kapcsolataink kiterjesztése a nemzeti és nemzetközi oktatási intézményekkel és a nemzetközi hírű akadémikusokkal.

 • Vegyen részt közösségünk társadalmi életében, a kulturális és tudományos tevékenységek támogatásával.

1920x300_akadhmaikes-sunergasies

Helyszínek

Helyszínek
 • Thessaloniki

  2-4 Egnatia St., 54626, Thessaloniki

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram
 • Athens

  Pellinis 8 & 107 Patision Ave, 11251, Athens

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Kérdések