Keystone logo
Megatrend University

Megatrend University

Megatrend University

Bevezetés

Megatrend University , egy akadémikus család, amely 12 karral és egy intézettel rendelkezik, idén is tágra nyitja kapuit a középiskolai végzettségűek előtt, és belépést kínál az oktatás világába, amelyet a legújabb pedagógiai normák szerint folytatnak. Az oktatási formák - előadások, gyakorlati munkák, műhelyfoglalkozások, szimulációk, értékelés és ismeretek felmérése - igazodnak a fiatalok érzékenységéhez, ritmusához, igényeihez és képességeihez, akik szívesen tanulnak valami újat.

Rengeteg oka van annak, amiért könnyen eldönti, hogy a Megatrenden tanul. Először is, a Karunk rendkívüli tanulmányi programjainak, amelyeket gondosan hoztak létre a legmagasabb tanulmányi követelményeknek való megfelelés érdekében, kiváló oktatói állománynak, a legszebb modern épületnek, ahol minden hallgatói tevékenységet folytatnak, és végül - a kiemelkedő nemzetközi együttműködés miatt Amerikától Japánig, és Skandináviától Dél-Afrikáig.

A Megatrenden folytatott tanulmányok meglehetősen gazdag társadalmi életet is magukban foglalnak, mivel rengeteg legfontosabb kulturális, művészeti és sporteseményt szervezünk és támogatunk az országban.

Az ezen az egyetemen képzett szakemberek értékét és a tantermeinkből távozó tudás minőségét felismerték a munkaerőpiacon. Megatrend University végzett hallgatók viszonylag könnyen találnak munkát, és közülük néhány nagyon felelősségteljes munkát végez gazdasági, pénzügyi, kulturális, média-, biztonsági és más állami vállalatokban, szervezetekben és szervekben Szerbiában és világszerte. Ez leginkább a földrajzilag szétszórt öregdiákoktól, az egyesülettől látható, amely segíti a hallgatókat abban, hogy az érettségi után is kapcsolatban maradjanak egyetemével.

Volt diákjaink a szlogen alatt gyűlnek össze:

A Megatrend University vagyunk - jó iskola volt!

Helyszínek

  • Belgrade

    Maršala Tolbuhina,8, , Belgrade

    Kérdések