Keystone logo
Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Merito Group: WSB Merito Universities & DSW University of Lower Silesia

Bevezetés

Ha Lengyelországban, Európa szívében szeretne tanulni, egy lépés választja el a megfelelő választástól. Egyetemeinket az oktatás magas színvonala, a műhelytanítási formák, az oktatók - szakterületük szakemberei, valamint a megközelíthető tanulmányszervezés jellemzi.

Mindez segít olyan ismeretek megszerzésében, amelyeket a szakmai életében is kamatoztatni fog. A WSB Merito Egyetemen és a DSW University of Lower Szilézián végzett tanulmányok a gyakorlati szakemberekkel való találkozás helyszíne: oktatóink régiónk legjobb vállalatainál szerezték tapasztalataikat. Vannak köztük vállalkozók, cégtulajdonosok, pénzügyi, menedzsment- és marketingszakértők. Megbeszélik a jelenségeket, folyamatokat, szakmai munkájukból vett példákkal illusztrálják, melyeknek köszönhetően megismerkedhet a mindennapi üzleti életben alkalmazott korszerű megoldásokkal.

12 egyetem 11 városban

A csoportot a WSB Merito Egyetemek és a DSW University of Lower Silesia alkotja, összesen hat egyetemmel és hét karral rendelkezik 11 legnagyobb lengyel városban. A WSB Merito Universities és a DSW University of Lower Silesia nagyon előkelő helyet foglal el a magánegyetemek legrangosabb lengyel rangsorában. Képzési programjaink elsősorban azoknak szólnak, akik dolgozni és tanulni szeretnének. Nappali programok esetén is csak heti 3-4 napra vannak beosztva az órák, és szűk beosztást készítünk, minimális hézagot tartva. A legtöbb nemzetközi hallgatónk is könnyedén össze tudja kötni a WSB Merito University diplomáját a munkával.

Campus jellemzői

Egyetemünk büszke arra, hogy Lengyelország különböző helyszínein elszórtan található sokszínű campusai mindegyike egyedi előnyöket kínál. Ezek a különálló campusok nemcsak gazdag kulturális élményt nyújtanak a hallgatóknak, hanem számos tudományos és tanórán kívüli lehetőséget is kínálnak számukra. A varsói kampuszunk nyüzsgő városi környezetétől, ahol a hallgatók ipari szakemberekkel és kulturális eseményekkel találkozhatnak, a wrocławi campusunk nyugodt és szoros közösségi légköréig, amely elősegíti a társaikkal és professzorokkal való mélyebb kapcsolatokat, különböző preferenciákat és törekvéseket szolgálunk ki. . Gdanski campusunk a modernitást a tengeri érintéssel ötvözi, elősegítve az innovációt és a part menti tanulmányok kutatását. Campusaink stratégiai elhelyezésével biztosítjuk, hogy a hallgatók kiválaszthassák a nekik tetsző környezetet, miközben továbbra is részesülhetnek az egyetemünk által ismert magas színvonalú oktatásból és forrásokból.

  Belépők

  Egyszerű alkalmazás a tanulmányokhoz - lépésről lépésre

  A középiskola elvégzése és a középiskolai végzettség megszerzése után lehetsz első ciklusú hallgató (alapképzés vagy mérnök) a WSB Egyetemen. Ne feledje, hogy Lengyelország különböző módokon érvényesíti a középiskolai bizonyítványokat, attól függően, hogy melyik országban végzett.

  Ne felejtse el érvényesíteni az érettségi bizonyítványát, mielőtt elindulna Lengyelországba. Ez egy olyan dokumentum, amely jóváhagyja az Ön eddig végzett tanulmányait, és lehetővé teszi, hogy beiratkozzon tanulmányaiba abban az országban, ahol tanult.

  Ahhoz, hogy jogosulttá váljon a WSB képzési programba való felvételre, angol nyelvtudásának CEFR B2 szinten kell lennie.
  Ha nem rendelkezik angol nyelvű középfokú végzettséggel vagy globálisan elismert nyelvi képesítéssel, a WSB Egyetem írásbeli teszttel és Skype-interjúval értékeli tudását.

  Rangsorok

  WSB Merito Egyetem: 3. hely Lengyelországban

  A rangos Egyetemek rangsorában - Perspektywy 2022 a WSB University a 3. helyet szerezte meg Lengyelországban (az előző évhez képest a 6. helyről a 3. helyre), és Varsón kívül az egyetlen nem állami egyetem, amely ilyen előkelő helyen végzett. Az akadémiai egyetemek rangsorában, 2021 - a WSB University a 35. helyen állt Lengyelországban (az előző évhez képest a 42. helyről a 35. helyre) a doktori fokozat odaítélésére jogosult állami és magánegyetemek között.

  Egyes tanulmányi területeket értékeltek: Nemzetbiztonság - 4. hely, Számítástechnika - 5. hely, Menedzsment - 12. hely, Pedagógia - 13. hely, Közlekedés - 18. hely és Fizioterápia - 24. hely. Ez nagy kitüntetés a WSB Egyetem számára, és minden alkalmazottja, hallgatója és diplomása sikere.

  Az Akadémiai Egyetemek rangsora 27 mutatót tartalmaz hét kritériumba csoportosítva: Presztízs, Öregdiákok a munkaerőpiacon, Tudományos potenciál, Tudományos hatékonyság, Tudományos potenciál, Innováció és Nemzetköziesítés. Ezzel az egyik legszélesebb körű és legátláthatóbb oktatási rangsor.

  A döntő gálára 2021. június 22-én került sor a varsói Olimpiai Központban. A Gála keretében átadták a legjobb egyetemek rektori okleveleit. A WSB Egyetem oklevelét a rektor - egyetemi docens vette át. Prof. Zdzisława Dacko-Pikiewicz, PhD.

  A Perspektywy University Ranking 2021 a lengyel egyetemek túlnyomó többségét tartalmazza. Az egyetemek és az egyes tanulmányi területek osztályozásának módszertana fontos információforrássá teszi a pályázók számára. A Rangsoroló Bizottság az egyetem értékelése során figyelembe veszi a tudományos közösség véleményét és módosítja annak mutatóit.

  Akkreditációk

  AACSB akkreditált

  Helyszínek

  • Wrocław

   WSB Meritto University in Wroclaw ul. Fabryczna 29-31, 53-609 Wrocław, Wrocław

  • Warsaw

   Łabiszyńska,25, 03-204, Warsaw

  • Torun

   Młodzieżowa,31a, 87-100, Torun

  • Poznań

   Powstańców Wielkopolskich,5, 61-895, Poznań

  • Opole

   Augustyna Kośnego,48, 45-372, Opole

  • Łódź

   Brzozowa,5, 93-101, Łódź

  • Chorzow

   Sportowa,29, 41-506, Chorzow

  • Bydgoszcz

   Fordońska,74, 85-739, Bydgoszcz

  • Wrocław

   DSW University of Lower Silesia ul. Strzegomska 55, 53-611, Wrocław

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések