Keystone logo
Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Mahatma Gandhi University Rwanda

Bevezetés

Mint azt a bevezetőben Mahatma Gandhi University (MGU) egy vezető ruandai oktatási intézmény, és elismert Felsőoktatási Tanács, az Oktatási Minisztérium, Govt. A Ruandai Köztársaság. Továbbá, MGU van Ruanda (www.mgu.ac.rw) tagja tisztelt szervezet neve Egyetemközi Tanács Kelet-Afrika (IUCEA). Ez egy non-profit szervezet, az egyetemek kelet-afrikai térség, amely megkönnyíti a karbantartást nemzetközileg összehasonlítható oktatási színvonal Kelet-Afrikában, és ezzel elősegíti a régió versenyképességét a felsőoktatásban. Ezen túlmenően, az egyetem megkapta az akkreditációs különféle nemzetközi szervezetek szerte a világon, amely fokozza a minőségi tartalom és tananyag nyílt, a távolság, a rugalmas, az e-learning és az online oktatás, mint a Inter University Tanácsa Kelet-Afrika (IUCEA), Nemzetközi Tanácsa Nyitott és Távoktatási (ICDE), tagja az ENSZ Global Compact program, intézményi tagja Szövetség a Nemzetközi Oktatási, USA (EOK), Association of African Egyetemek ( AAU) és még sok más.

Mahatma Gandhi University Ruanda a Felsőoktatási intézmény által létrehozott és elismert Felsőoktatási Tanács, az Oktatási Minisztérium, és kormánya a Ruandai Köztársaság. A célja az egyetem célja, hogy oktassák a diákok világszerte, és azokat egy képes állampolgár. Az egyetem működtetése, mint egy non-profit felsőoktatási intézménye Kelet-Afrikában. Ebben a University keresnek a mértéke a feltételek. Akár úgy dönt, hogy tanulni online vagy a helyi egyetemen, akkor számíthat a kihívást jelentő tananyag és a támogató tanulási környezet. Mahatma Gandhi Egyetem olyan intézmény, amely azt ígéri, hogy eggyé váljon a Globes "vezető egyetemek elismert hírnevét a kutatásban és az oktatásban.

Azok, akik úgy döntenek, Mahatma Gandhi University kap hozzáférést széles körű programok alkotnak ugródeszka tengernyi lehetőséget. Arra törekszünk, hogy támogassák a rekord eredmény és a siker a tudományos kiválóság és a foglalkoztatási kilátások. Annak érdekében, hogy a diákok felismerjék élettartam napirenden, sokat fektettek létesítmények és a személyzet. Mahatma Gandhi Egyetem az élvonalba és az információs és kommunikációs technológiák támogatására tanulás és tanítás. Mi kevert az az e-learning a hagyományos tanulási és tanítási értékeket, hogy a diákok a rugalmas és dinamikus tanulási tapasztalat.

Célunk, hogy egyik vezető központja a tudományos kiválóság és a célállomás mindazoknak, akik vágynak egy tudományosan teljesítő élmény.

Helyszínek

 • Kigali

  KN 25 St 9, Dist. Nyarugenge,Village Kiyovu, Behind hill view hotel, , Kigali

  • Kigali

   District Bugesera Sector Nyamata, Cell Nyamata, , , Kigali

   Kérdések