Keystone logo
© Ajman University
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Bevezetés

Az MDX Dubai a híres Middlesex Egyetem első tengerentúli campusa, amely Londonban (Egyesült Királyság) található. A campus 2005-ben nyílt meg, és több mint 5000 diák tanul több mint 120 nemzetiségből. A Dubai Knowledge and Human Development Authority 5 csillagos minősítésével rendelkező világszínvonalú brit egyetem, az MDX Dubai az egyik vezető intézmény, amely minőségi oktatást kínál az Egyesült Királyságban az Egyesült Arab Emírségekben.


Az egyetem izgalmas, sokszínű és multikulturális campusszal rendelkezik, és büszke arra, hogy a hallgatói élményt eltérő módon nyújtja. Az egyetem több mint 70 alapítványi, alapképzési és posztgraduális programot kínál, beleértve: Számvitel és pénzügy, Üzletvezetés, Marketing, Számítástechnika, Informatika, Adattudomány, Robotika, Oktatás, Pszichológia, Jog, Digitális Média, Film, Kreatív Írás és Újságírás, Divat Tervezés, grafikai tervezés és még sok más.

A Middlesex University egy globális egyetem, amely elkötelezett a kulturálisan és nemzetközileg sokszínű hallgatói kör igényeinek és ambícióinak kielégítése mellett, kihívást jelentő tudományos programok biztosításával, innovatív kutatások, támogatások és szakmai gyakorlatok alapján. Middlesex University Dubai felkészíti hallgatóit arra, hogy professzionális, képzett egyének legyenek a modern világ számára, elkötelezettek legyenek az egész életen át tartó tanulás iránt, és képesek hozzájárulni azokhoz a közösségekhez, ahol élnek és dolgoznak.

Miért MDX Dubai?

 • Világszerte elismert és iparágilag akkreditált minőségi brit diploma.
 • Ösztöndíjak és támogatások széles skálája egyetemi, posztgraduális, nemzetközi és szakmai hallgatók számára
 • Kutatásvezérelt, világszínvonalú brit oktatás a legkorszerűbb létesítményekben
 • Jelentkezzen az előre jelzett érdemjegyeivel, hogy 2024 januárjára feltételes ajánlati levelet kapjon
 • Virágzó diákközösség sport- és kulturális klubok sűrű naptárával
 • Dedikált karrier-szolgáltatás, amely személyre szabott mentorálást, valamint támogatást nyújt az elhelyezkedéshez és a szakmai gyakorlatokhoz
 • Luxus, megfizethető szállás az egyetem közelében, ingyenes buszjárattal
 • Lehetőség a kreditek külföldi átutalására az alapképzés második évében

További információ: www.mdx.ac.ae


A brit egyetemen alapuló összes előnye mellett a dubai egyetemi hallgatók kihasználhatják a Közép-Kelet szívében egy gyorsan fejlődő modern város által nyújtott összes lehetőséget, miközben megtapasztalhatják a népesség sokszínű nemzetiségét és kultúráját. Dubai. A Campus a Dubai Tudásparkban található, tágas tantermeket és tanulmányi területeket foglal el négy épületben. Maga a Dubai Tudásparkot 2003-ban hozták létre a tanulást támogató nemzetközi intézmények számára. Ezért a Middlesex University Dubai hallgatóknak lehetősége nyílik sokkal szélesebb hallgatói közösségben való részvételre.

Érdeklődjön mostA brit egyetemen alapuló összes előnye mellett a dubai egyetemi hallgatók kihasználhatják a Közép-Kelet szívében egy gyorsan fejlődő modern város által nyújtott összes lehetőséget, miközben megtapasztalhatják a népesség sokszínű nemzetiségét és kultúráját. Dubai. A Campus a Dubai Tudásparkban található, tágas tantermeket és tanulmányi területeket foglal el négy épületben. Maga a Dubai Tudásparkot 2003-ban hozták létre a tanulást támogató nemzetközi intézmények számára. Ezért a Middlesex University Dubai hallgatóknak lehetősége nyílik sokkal szélesebb hallgatói közösségben való részvételre.

Szállás

A The Myriad céggel együttműködve megfizethető, fényűző hallgatói szállást biztosítunk hallgatóinknak.

A Myriad egy vadonatúj, korszerű hallgatói lakóközösség, amely Dubai Akadémiai Városban található - mindössze 35 percre az egyetemi campustól. A The Myriad szálláshelyén tartózkodó hallgatók képesek elmerülni egy szélesebb hallgatói közösségben, amely a különféle intézmények egyedeit ösztönzi a társasági életre és a kapcsolattartásra.

Tudj meg többet

Nemzetközi tanulmányi ösztöndíjak

Tudja meg, hogy jogosult-e

Middlesex University Dubai úgy véli, hogy minden diáknak lehetőséget kell adni arra, hogy olyan világszínvonalú brit oktatáshoz jusson, amely felkészíti őket egy sikeres jövőre. Ösztöndíjak és ösztöndíjak széles skáláját indítottuk el a tandíjak fedezésére, hogy a minőségi brit diplomát megfizethetővé és elérhetővé tegyük 2023 szeptemberében, és gondoskodjunk arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben minden diák személyes körülményeit figyelembe vegyük. Nemzetközi tanulmányi ösztöndíjaink minden programra vonatkoznak, és számos egyéb támogatással kombinálhatók (a rendelkezésre állás függvényében).

Ha meg szeretné tudni, hogy milyen ösztöndíjakra és támogatásokra jogosult, kérjük, vegye fel a kapcsolatot országának képviselőjével, aki segíteni tud Önnek.

Ország és régió képviselői

India:

Khushboo Baghel - [email protected]

Egyesült Királyság és Európa:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Afrika:
Asiedu herceg – [email protected]
Mercy Manasseh – [email protected]
Abdullah Anderson – [email protected]

Pakisztán:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan – [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

FÁK és Kelet-Európa:
Karolina Amankulova - [email protected]

Latin Amerika:
Daniela Santiago - [email protected]

Brazília:
Sheliza Mamad - [email protected]

Távol-Kelet:
Eranda Kulatunga - [email protected]

A világ többi része:
Tristan Anderson – [email protected]


vagy e-mailt az [email protected]

Virtuális Nyílt Napok

161146_VOD.jpg

Vegyen részt virtuális nyílt napjainkon, ahol beszélhet az oktatókkal és az alkalmazottakkal, hogy többet megtudjon programjaink széles skálájáról, a belépési követelményekről, az ösztöndíjakról, a tanulmányi módokról, és átérezhesse, milyen érzés világszínvonalú tanulmányokat folytatni. Egyesült Királyság egyeteme Dubajban.

Itt regisztrálj

Mit mondanak az MDX hallgatók

„A BA Honors International Tourism Management szakon tanultam Middlesex University Dubai . A jelentkezési folyamatot megkönnyítette az egyetem barátságos felvételi osztálya, aki azonnal válaszolt a jelentkezésemre, és végig coacholt a folyamat során. Nigériai diákként azért döntöttem úgy, hogy Dubajban tanulok, mert ez egy hihetetlen lehetőségekkel teli város, és az egyetemen sok különböző országból származó emberekkel találkozhattam. Amellett, hogy a világ minden tájáról szereztem barátokat, előadóim mindig is barátságosak és támogatóak voltak. Mielőtt csatlakoztam a BA programhoz, Middlesex University Dubai Nemzetközi Alapítványi Programját (IFP) tanultam, amely felkészített az alapképzésre.

- Fatimah Sadiq Sani, a BA elismeri a nemzetközi turisztikai menedzsmentet (2020-as osztály)

További diákok sikertörténetei

Közösségi média

FB IG YT TWLIN TT

Helyszínek

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Kérdések