Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Bevezetés

Éld ki a benned rejlő lehetőségeket a Manchester Met-en - egy ambiciózus, büszke múlttal rendelkező egyetemen.

A Manchester Metropolitan Egyetem (Manchester Met) 1824 óta történelmi és nemzetközileg elismert intézmény. Az oktatás színvonaláról ismert, és az Egyesült Királyság 60 legjobb egyeteme között szerepel (The Complete University Guide 2023).

A Manchester belvárosának központjában található egyetem több mint 100 országból érkező, több mint 4000 nemzetközi diák sokszínű közösségének ad otthont. Manchester izgalmas és pezsgő város, múzeumokkal, galériákkal, színházakkal és zenei helyszínekkel. Az ország harmadik legjobb diákvárosa (QS Best Student Cities 2023) és az Egyesült Királyság egyik legolcsóbb diákvárosa (UniFresher 2023).

A Manchester Met egy 400 millió fontos beruházási programon megy keresztül, amelynek célja az oktatási és kutatási létesítmények, épületek és közösségi terek fejlesztése. A közelmúltban az egyetem Grosvenor épületébe, a Digitális Művészetek Iskolájába, a Sportintézetbe és a Dalton épületbe, a Természettudományi és Mérnöki Kar átalakításába fektettek be.

A Manchester Met elkötelezett a kiemelkedő teljesítményt nyújtó nemzetközi diákok elismerése mellett, és ösztöndíjak széles skáláját kínálja. Tudjon meg többet, és ellenőrizze a jogosultságát itt. T&Cs érvényes.

Idén is fel tudjuk ajánlani a alkancellár nemzetközi regionális ösztöndíját, amely 50%-os tandíjkedvezményt biztosít az első tanévben az egyes régiókból érkező hallgatók számára. Az ösztöndíjat a jogosult országokból származó, alapképzésben részt vevő, önköltséges hallgatók vehetik igénybe, akik megfelelnek az ösztöndíj feltételeinek.

A támogatható programok teljes listáját a szerződési feltételeink tartalmazzák. Kérjük, olvassa el ezt a dokumentumot, hogy ellenőrizze a jogosultságát és jelentkezzen.

Jelentkezéshez kérjük, töltse ki online űrlapunkat 2024. június 30-ig.

Helyszínek

  • Manchester

    Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

Kérdések