Keystone logo
Manchester Metropolitan University Környezeti fenntarthatóság MSc
Manchester Metropolitan University

Környezeti fenntarthatóság MSc

Manchester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 / per year *

Az egyetemen

* teljes idejű képzés díja EU-s és nem EU-s nemzetközi hallgatók számára

Bevezetés

Szenvedélyesen szeretnél pozitív hatást gyakorolni a bolygónkra? Az MSc Environmental Sustainability (Környezeti fenntarthatóság) kurzusunk a kapu a sürgető globális kihívások kezeléséhez szükséges tudás és készségek elsajátításához. Helyi, regionális és nemzetközi ismeretekre támaszkodva segíthetsz a fenntarthatóbb jövő felé vezető változásban.

Az éghajlatunk gyors ütemű változása és a fenntartható politika kialakítása olyan oktatást igényel, amely mindig a korral jár. Kutatási tevékenységet folytató munkatársainknak köszönhetően Ön az ágazat élvonalában páratlan szakértelemben részesülhet. Multidiszciplináris megközelítésünk olyan meglátásokkal is felruházza Önt, amelyek a kormányzati, vállalati és társadalmi struktúrákban is visszhangra találnak, így készségeit a valós igényekhez igazítja.

A kurzus felkészíti Önt a kutatói, magán-, állami (kormányzati) vagy jótékonysági szektorban való elhelyezkedésre. A diploma megszerzése után képes lesz a tudományos, a szakpolitikai és a menedzseri gyakorlatok kombinálására a hatékony környezetvédelmi stratégiák megvalósítása során.

Tulajdonságok és előnyök

Kutatásvezérelt oktatás - a kutatásaink hatásának 100%-a világelső vagy nemzetközileg kiváló (REF 2021), biztosítva, hogy a tanulás a környezeti fenntarthatósági ágazaton belüli fejlődés élvonalában legyen.

Globális perspektíva - Tantervünket úgy hangoltuk, hogy a globális népesség igényeivel foglalkozzunk, összekapcsolva a politikát és a megoldásokat a kormányzati és vállalati keretekkel.

Útkészítés a fenntartható egyetemek számára - a Manchester Met a második helyen végzett a People and Planet University League 2023/2024 rangsorában, miután 2013 óta az első három helyezett között van.

Élvonalbeli létesítmények - Több mint 115 millió fontot fektettünk be, hogy tudományos és mérnöki campusunkat olyan térré alakítsuk át, ahol virágozni lehet. A 2024-ben megnyíló új Dalton épületünk professzionális tanulási környezetet biztosít dinamikus tanulási terekkel, világszínvonalú oktatási és kutatási létesítményekkel, valamint kollaboratív tanulási zónákkal, amelyek még jobban felkészítik Önt a jövőbeli karrierjére.

Csatlakozzon egy szenvedélyes közösséghez - Ha a környezeti fenntarthatósági MSc képzésünket választja, nem csak egy kurzust választ, hanem egy olyan közösség részévé válik, amely elkötelezett a változás előmozdítása mellett. Készülj fel arra, hogy a fenntarthatóság szenvedélyes, hasonlóan gondolkodó, szenvedélyes szószólóinak osztályában részt vegyél, újíts és vezess.

Úttörők a felsőoktatásban a szén-dioxid-kompetencia terén - Természettudományi Tanszékünk tanúsított szén-dioxid-kompetenciát oktató szervezet, amely segíti hallgatóinkat és munkatársainkat abban, hogy valódi változást érjenek el az éghajlatváltozás kezelésében.

Karrier-támogatás - Tanulmányai során karrier- és foglalkoztathatósági szolgáltatásunkkal segítünk Önnek, hogy növelje foglalkoztathatóságát és biztosítsa a diplomás állást.

A szakosodás szabadsága - A választott területen a gyakorlatias mesterképzési disszertációs projekten keresztül fejlesztheti szakértelmét, megalapozva ezzel a köz-, magán- vagy jótékonysági szektorban végzett kutatási vagy hatásos szerepvállalást.

Belépők

A program megvalósítása

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések