Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc erőnlét és kondicionálás
Manchester Metropolitan University

MSc erőnlét és kondicionálás

Manchester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 / per year *

Az egyetemen

* teljes idejű képzés díja EU-s és nem EU-s nemzetközi hallgatók számára

Bevezetés

A professzionális coachingtól az orvosi rehabilitáció támogatásáig az ügyfelek biztosak akarnak lenni abban, hogy a legjobb eredményeket kapják erőfeszítéseikért. Erő- és kondicionáló szakértőként segítesz nekik elérni céljaikat, miközben megóvod őket a sérülések okozta fájdalomtól és frusztrációtól.

Az MSc Strength and Conditioning fokozatunkat az Egyesült Királyság szakmai irányító testületének (UKSCA), a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetségnek (NSCA) és a Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA) szabványainak megfelelően fejlesztettük ki. Ez biztosítja, hogy olyan készségekkel, magabiztossággal és szakismeretekkel távozzon tőlünk, amelyekkel kitűnhet a szakterületen, és hogy az iparban is felkészült és felkészült legyen az akkreditációra.

A diplomások és a jelenlegi szakemberek számára tervezett mesterkurzus sokszínű. Gyakorlati és laboratóriumi tapasztalatokat szerezhet, valamint kutatási készségeket és szilárd alapokat szerezhet a sikeres képzési módszerek alapjául szolgáló tudományos és edzői elméletekben. Ez magában foglalja a sportteljesítmény fokozásának multidiszciplináris megfontolásait, valamint a sérülésveszély mérséklését a különböző populációkban.

A világszínvonalú Institute of Sportban, Manchester szívében, a sportteljesítményeiről világhírű városban, kiváló létesítményekkel rendelkező, világszínvonalú Institute of Sportban a területükön dolgozó szakértők tanítanak majd.Itt egy nagy és sokszínű sportolói közösség részévé válhatsz, ahol sokféle érdeklődési körrel és szakterülettel rendelkező egyetemi oktatók és sportszakemberek állnak rendelkezésedre.

Az önéletrajzodat valós tapasztalatokkal gazdagíthatod, és lehetőséged nyílik arra is, hogy egy általad választott területen szakmai gyakorlatot végezz.Ez lehet a város egyik kiemelkedő edzőtermében vagy sporttechnológiai vállalatánál, de akár az egyik vezető klubnál vagy nemzeti sportszervezetnél is, amelyekkel kapcsolatban állunk. Ezek közé tartozik az angol parafutball, a Manchester City FC akadémia, a brit úszósport és a Sale Sharks profi rögbiegyesület.

Tulajdonságok és előnyök

Tanuljon a világ vezető kutatói mellett - A sport- és testmozgástudományi kutatásaink teljesítménye alapján a 6. helyen állunk az Egyesült Királyságban. Ráadásul a sport- és testmozgástudományi kutatási eredményeink 95%-a világelső vagy nemzetközileg kiváló minősítést kapott. (REF 2021).

Foglalkoztathatóságra összpontosít - A diploma megszerzése után készen állsz arra, hogy elindítsd álmaid karrierjét. Keresett készségeket szerezhetsz a teljesítmény javítására, a sérülések csökkentésére és a jólét támogatására az élsportolóktól a gyermekekig.

Az akkreditáló testületekhez igazodva - Tanfolyamunk tartalma megfelel a Nemzetközi Egyetemi Erő- és Kondicionáló Szövetség (IUSCA) magas képzési minőségi követelményeinek, és a tanfolyam kialakítása az NSCA, UKSCA és CIMSPA tanfolyamokhoz igazodik, hogy felkészítsen az akkreditációra.

Tanuljon világszínvonalú létesítményekben - Nagy összegeket fektettünk be az Institute of Sport épületébe, a manchesteri székhelyű sportközpontunkba. Oktatótermeinkben speciális létesítmények állnak a sportoló hallgatók, sportolói ösztöndíjasok és kutatók rendelkezésére, többek között egy 3D-s mozgáselemző laboratórium, környezeti kamra és 3 Tesla MRI-berendezések a fejlett képalkotáshoz.

Befektetés a gyakorlati képzésedbe - Szerezz hozzáférést számos kiváló minőségű beltéri és kültéri edzéskörnyezethez az erőnléti és kondicionáló részlegünkben, a pályán és a pályán tartott gyakorlati foglalkozásokkal.

Tanuljon a világ egyik legjobb sportvárosában - Merüljön el az Egyesült Királyság egyik legdinamikusabb sportvárosában. Manchester ad otthont a világbajnokoknak és a nemzeti sportszervezeteknek, valamint az alapszintű kluboknak és a lelkes sportrajongók seregének.

Szerezzen ipari tapasztalatot - Használja ki a vezető sportklubokkal, edzőtermekkel, sportszervezetekkel és sporttechnológiai vállalatokkal kötött partnerkapcsolatainkat, és szerezzen szakmai gyakorlatot az Önt érdeklő területen és az Ön karrierterveiben.

Csatlakozzon egy sokszínű sportközösséghez - A Manchester Graduate School of Sport, az Egyesült Királyság egyetlen sporttudományi doktori iskolájának tagja lesz, amely egy nagy és sokszínű sportközösség otthona, és amely biztosítja Önnek a karrierje elindításához szükséges ugródeszkát.

Élvonalbeli kutatási létesítmények - A 2021-es kutatási kiválósági keretrendszerben a sport- és testmozgástudományi kutatási környezetünk 100%-a világelső vagy nemzetközileg kiváló minősítést kapott (REF 2021). Az erőtől és az erőnléttől a gyorsaságig és az állóképességig, ismerkedj meg a különböző edzésfajták tudományával, és végezd el saját, független kutatásodat.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések