Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc Menedzsment és fenntarthatóság
Manchester Metropolitan University

MSc Menedzsment és fenntarthatóság

Manchester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 22 500 / per year *

Az egyetemen

* teljes idejű képzés díja EU-s és nem EU-s nemzetközi hallgatók számára

Bevezetés

A fenntarthatóság a globális napirend előterében áll. Attól kezdve, hogy hogyan befolyásolja az egyének döntéshozatalát, egészen a multinacionális szervezetek stratégiai irányára gyakorolt hatásáig.

Mivel a fenntarthatóságot egyre inkább alapvető üzleti gyakorlatként ismerik el, nincs is jobb alkalom arra, hogy olyan posztgraduális menedzsment diplomát szerezzen, amelynek középpontjában a fenntarthatóság áll.

Karrierjének fejlesztése

Ezen a kurzuson alapos bevezetést kap a menedzsment gyakorlatokba, és a nagy múltú MSc Management kurzusunk hallgatóival együtt tanulhat. Itt többek között a szervezeti stratégiáról és az ellátási láncról szóló egységeket fedezheted fel, hogy kulcsfontosságú betekintést nyerj az üzleti élet, a menedzsment és a vezetés különböző területeibe.

Tanulmányaid középpontjában a fenntarthatóság és a fenntartható fejlődés megismerése is áll, olyan témakörökben, mint a körkörös gazdaság, valamint a társadalmi, etikai és környezeti kihívások. Ezután egy fenntarthatósági kutatási projekt elvégzésére fogsz törekedni, ahol lehetőséged lesz egy valódi ügyféllel együtt dolgozni egy fenntarthatósággal kapcsolatos megbízáson.

Tulajdonságok és előnyök

 • Fenntarthatósági fókusz - a fenntarthatóság egyre fontosabbá válik a vállalatok számára, minden iparágban, szerte a világon. Ez a kurzus a fenntarthatóságot helyezi az üzleti és menedzsmentoktatás előterébe.
 • Az Egyesült Királyság top 3 fenntartható egyeteme - A Manchester Met az Egyesült Királyság egyik vezető fenntartható egyetemének választották a People and Planet University League 2023/2024-es listáján, amely 2013 óta az első három helyezett között van.
 • Rise program - minden diák részt vehet a Rise tantervi tevékenységekben. Ezek közé tartozhat az önkéntesség, a projektmunka és a tanúsítványok.
 • Háromszoros akkreditáció - Business Schoolunk rendelkezik az EQUIS, az AACSB és az AMBA világszerte elismert akkreditációs triójával, amely a világ legjobb üzleti iskolái közé sorol minket.
 • Gyakorlati tanulás - valós problémák megoldásával tanulhatsz, amelyek életre keltik a tanult témákat
  Az ipar által kifejlesztett tanfolyam - ezt a tanfolyamot az iparral közösen fejlesztették ki, hogy a munkáltatók által igényelt készségeket elsajátíthasd.
 • Választható gyakorlati év - ez a tanfolyam lehetőséget kínál arra, hogy a tanfolyam részeként további 36-48 hetes szakmai gyakorlatot végezzen a tanult egységek elvégzése után.
 • A lehetőségek városa - Manchester globális szervezetekkel és innovatív start-up cégekkel együtt rengeteg lehetőséget kínál. Használja ki a munkáltatókkal fenntartott kapcsolatainkat tanulmányai és szakmai hálózatának bővítéséhez.
 • Ipari betekintés - megtudhatja, mi kell ahhoz, hogy előrébb jusson az üzleti világban. Előadásokat szervezünk iparági szakértőktől, és élő projekteket szervezünk, amelyeken dolgozhatsz.
 • Kívánatos készségek - készüljön fel vezetői feladatokra bármely ágazatban, még akkor is, ha nem rendelkezik üzleti vagy vezetői háttérrel.
 • Szakértők oktatják - tanuljon olyan oktatóktól, akik az iparban dolgoznak és élvonalbeli kutatásokat végeznek saját területükön.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

A program megvalósítása

Az Iskoláról

Kérdések