Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Bevezetés

A Abu Dhabiban található Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem (MBZUAI) diplomás szintű, kutatáson alapuló tudományos intézet, amely speciális fokozatú programokat kínál a mesterséges intelligencia területén működő helyi és nemzetközi hallgatóknak.

Az MBZUAI célja a tudományos kutatás, a mesterséges intelligencia fejlesztésének, továbbításának és felhasználásának elősegítése az MSc és Ph.D bevezetésével. olyan programok, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy intellektuális potenciáljukat korszerű környezetben teljesítsék.

Az MBZUAI célja, hogy tudományos, kutatási kiválóságot érjen el helyi, regionális és nemzetközi szinten, segítve hallgatóit pályafutásuk sikerében, és megszerzett tudását felhasználva korunk legnagyobb kihívásainak kezeléséhez.

Egyediségünk. A szélét

1. Kutatásközpontú

A Mohamed bin Zayed Mesterséges Intelligencia Egyetem a világ első AI-központú kutatóegyeteme. Az MBZUAI együttműködött az Abu Dhabiban működő In AI Intézetével (IIAI), amely a mesterséges intelligencia kutatásának kiválósága és vezetése, globális erő a Ph.D. diákok és a tananyagfejlesztés.

2. A campus

Az MBZUAI teljes mértékben integrálódik Abu Dhabi városába, egy élénk fővárosba, amely ötvözi az örökséget a modern életmóddal. Az egyetemen, amely Masdar Cityben található-a világ egyik fenntartható városi közösségében-, a legmodernebb létesítmények, laboratóriumok és kutatóközpontok kínálnak egyedülálló környezetet a kutatások elvégzéséhez.

3. Ösztöndíj

Az MBZUAI teljes ösztöndíjat kínál, amely fedezi a 100% tandíjat és egyéb juttatásokat, például havi támogatást, egészségbiztosítást és szállást,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Szakmai lehetőségek

Az MBZUAI erős kapcsolatai a nemzeti kormánnyal, az iparággal és a tudományos világgal platformot biztosítanak hallgatóink számára, hogy kapcsolatba lépjenek a stratégiai partnerek hálózataival, hogy óriási tapasztalatokat szerezzenek a lehetséges szakmai gyakorlatok révén az olyan területeken, mint az egészségügy, a távközlés, a technológia, a kormány, pénzügyek és még sok más. A tökéletes átjáró a szakmai fejlődés sikeres vezetéséhez.

5. Nemzetközi környezet

Az MBZUAI a legjobb egyetem kutatási tartózkodásának. A pályázók minden országból és nemzetiségből üdvözölhetők, mivel a programokba történő felvétel és elfogadás magas tudományos ismeretekre és érdemekre épül. Nemzetközi egyetemi környezet létrehozásával az MBZUAI célja a befogadás és a fejlődés kultúrájának előmozdítása.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az MBZUAI posztgraduális programokat kínál a hallgatóknak modern és innovatív egyetemi környezetben, az Egyesült Arab Emírségek virágzó fővárosában. A kortárs oktatási rendszert és a robusztus tantervet Abu-Dzabi gazdag kultúrájával és örökségével ötvözve az MBZUAI olyan élményt nyújt, amihez hasonló nincs máshoz.

Minden nappali tagozaton felvett hallgató kiváltságban részesül, hogy tanulmányait teljes ösztöndíjjal fejezze be. Az ösztöndíjak, ösztöndíjak és egyéb juttatások fenntartása érdekében azonban a hallgatóknak meg kell őrizniük a magas tudományos minősítést, be kell tartaniuk az egyetemi magatartási kódexet, és teljesíteni kell bizonyos követelményeket tanulmányi idejük alatt.

Az ösztöndíj a következőket tartalmazza:

 • 100% ingyenes tandíj
 • Diákszállás az egyetemen
 • Egészségbiztosítás és egyesült arab emírségekbeli vízum szponzorálás nem EAE állampolgárok számára
 • Havi ösztöndíj (az Egyetemi katalógusban említett egyetemi szabályzatnak megfelelően)
 • Nemzetközi és Egyesült Arab Emírségekben élő hallgatók
  • MSc: 8000 AED
  • Ph.D.: 10 000 AED (Házas Ph.D. hallgatók kérhetnek az egyetemen kívüli lakhatást, és további 5 000 AED lakhatási támogatást kaphatnak, jóváhagyás és hivatalos dokumentumok benyújtása esetén.)
  • Egyesült Arab Emírségek nemzeti diákjai
  • MSc: 30 000 AED (egyedülálló) vagy 33 000 AED (házas; hivatalos dokumentumok benyújtása szükséges)
  • Ph.D.: 36 000 AED (egyedülálló) vagy 39 000 AED (házas; hivatalos dokumentumok benyújtása szükséges)

Öregdiák statisztika

Rangsorok

CS Rangsorok egy pillantással

 • 18. a mesterséges intelligencia területén a CS-rangsorban világszerte
 • 28. az ML mezőnyben a CS-ranglistán világszerte
 • 16. az önéletrajz területén a CS Rankings világban
 • 19. az NLP területén a CS Rankings világszinten

Tanulói beszámolók

Helyszínek

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Kérdések