Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea Üzleti innováció és projektmenedzsment mesterképzés
Mondragon Unibertsitatea

Üzleti innováció és projektmenedzsment mesterképzés

1 Years

Spanyol, Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8778

Távoktatás, Az egyetemen

Bevezetés

A Master in Business Innovation and Project Management (MIP) célja, hogy válaszoljon azokra a kulcsfontosságú kihívásokra, amelyekkel a vállalatok szembesülnek az új gazdaságban, ahol az ötlet megvalósulásának sebessége és fejlesztésének hatékonysága kritikus fontosságú a versenyelőny eléréséhez. Ebben az összefüggésben az innováció és a projektmenedzsment elengedhetetlen a szervezetek teljesítményének optimalizálásához.

Mindemellett a MIP (Master in Business Innovation and Project Management) az embermenedzsment területén kínálja a készségek fejlesztését, valamint a kiváló cégek szervezeti modelljeinek jövőképét.

Kiemeljük

  • TFM cégben: 3 hónap szakmai gyakorlat cégnél fizetett ösztöndíjjal a második félévben
  • Lehetőség van CAPM / PMP tanúsítványra. Nemzetközileg elismert projektmenedzsment minősítések
  • Részvétel a Global Management Challenge-ben. A világ legnagyobb szimuláció alapú üzletvezetési és stratégiai versenye
  • Kiválaszthatja a módot: Szemtől szemben vagy Online

módszertan

A MIP (Master of Business Innovation and Project Management) módszertana a különböző módszertani megközelítések aktív tanításon alapuló integrálására épül, elősegítve a tanult készségek fejlesztését, alkalmazását és megvalósítását.

Mindezek a tevékenységek a tanulókkal való támogatás és interakció elősegítésére irányulnak, egyéni és autonómia képességeinek fejlesztése érdekében, miközben olyan képességeket és képességeket fejlesztenek, amelyek elősegítik a vezetést a felelősségvállalás orientált környezetben, a csapatmunkához.

  • Elméleti Kiállítás "strukturált tudás": az elméleti kiállításon keresztül a legfrissebb és legreferenciálisabb tudás strukturálódik a mester három területén: működésmenedzsment, projektmenedzsment és innovációs stratégiai menedzsment.
  • „Üzleti vonatkozású” szakemberek előadásai: a bevált gyakorlatok egy sora kerül bemutatásra az érintett vállalatok szakembereinek előadásain. Megosztásuk és kritikus reflexiójuk nagyobb tudás generálását teszi lehetővé.
  • Esettanulmány: valós helyzetek elemzése, megvitatása és megoldási javaslata olyan esetek alapján, amikor a hallgatók gyakorlatiasan alkalmazzák a megszerzett ismereteket.
  • Projektalapú tanulási problémák „PBL”: a résztvevők a tanfolyam során csapatban dolgozva előkészítik, elemzik, megoldják és bemutatják a felmerülő projektproblémákat.
  • Egyéb aktív tanítási módszerek: a tanulók csoportos és egyéni ismereteiket és készségeiket is fejlesztik más tevékenységeken, például szimulátorokon, társasjátékokon és szerepjátékokon keresztül.

Kettős program

Mondragon Unibertsitatea egy gyakorlati egyetem, amely elmerül az üzleti valóságban, és amely különböző tanulási tapasztalatokat biztosít a hallgatóknak az üzleti környezetben (duális képzés, tanulmányi és munka váltakozása, valamint záró diploma / mesterprojektek).

Együttműködő vállalatok nagy hálózata áll rendelkezésünkre, amelyek integrálják a hallgatók duális képzési tapasztalatait, mint stratégiát a fiatal tehetségek vonzására és megtartására. Ezek a vállalatok azt is megkönnyítik a hallgatók számára, hogy végső alapképzési/mesterképzési projektjüket integrálják a Mondragon Unibertsitatea közösen végrehajtott nagyobb kutatási és transzfer projektekbe.

Mindezek a képzési tapasztalatok üzleti környezetben 10 hónaptól 3 évig tartanak a módtól függően, és pénzügyi segélycsomaggal is járnak.

Ideális Diákok

Karrierlehetőségek

A program eredménye

Tanterv

Tanulói beszámolók

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések