Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Bevezetés

Szeretnél egy változatos hálózat része lenni? Csatlakozzon a MSM élményéhez!

Maastricht School of Management ( MSM ) a Maastricht University School of Business and Economics (SBE) része. Az SBE a világ oktatási intézményeinek 1%-át kitevő kiválasztott csoporthoz tartozik, és az AACSB, EQUIS és AMBA nemzetközi akkreditációs testületek Triple Crown akkreditációjával rendelkeznek.

MSM MBA, Master in Management és Executive PhD képzési programokat, valamint számos rövidebb szakmai és vezetői kurzust kínál.

A globális menedzsmentképzésben 70 éves sikeres múlttal rendelkező MSM hallgatók, öregdiákok és partnerek széles hálózatát építette ki szerte a világon.

Ha a(z) MSM egyik menedzsmentprogramjában tanul, tanulmányi tapasztalatait számos országból, szakmai hátterű és érdeklődési körből származó többi résztvevővel is megoszthatja. Egy ilyen sokszínű közösséghez való csatlakozás lehetőséget kínál arra, hogy jelentősen bővítse nemzetközi hálózatát, és tudás- és tapasztalatcsere révén tanuljon résztvevőtársaitól.

Tanulmányi tapasztalata során profitálhat MSM személyes megközelítéséből és magas szolgáltatási szintjéből. Elkötelezett oktatóink és munkatársaink nagy elkötelezettséggel járulnak hozzá az Ön tanulmányi, szakmai és személyes sikeréhez.

MSM az öregdiákok vezető pozíciókat töltenek be az üzleti életben, a kormányzatban és a tudományos életben.

A feltörekvő gazdaságokkal foglalkozó szakértői központja (ECEE) révén a MSM kapacitásbővítést biztosít számos ügyfél számára világszerte. A MSM globális egyedi programokat is kínál, amelyek teljes mértékben az ügyfélszervezet igényeihez igazodnak.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

Helyszínek
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Kérdések