Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Autonóm Vezetőmérnöki mester (EEIV)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Autonóm Vezetőmérnöki mester (EEIV)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2226 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az Autonomous Driving Engineering (ADE) tanterv az Intelligens Járművek Elektronikus Mérnöke (EEIV) mesterképzési kurzus része.

Az ADE tananyag konkrét célja, hogy a leendő mérnökök alapos ismeretekkel rendelkezzenek az intelligens közlekedési rendszerek fejlesztése során alkalmazott módszerekről és eszközökről . Ez különösen magában foglalja az intelligens járművekben széles körben használt szoftverek és elektronikus rendszerek ismeretét : a környezet érzékelésére , az érzékelők adatainak feldolgozására , a vezetési tevékenységek és manőverek tervezésére , valamint a járművezetésre .

Az ADE tanterv két tanévből áll .
Az első évben kurzusokat kínálnak a hallgatók háttérismeretének megerősítésére olyan témákban, mint a „beágyazott” és „valós idejű” elektronikus rendszerek, autóipari érzékelők, automatikus vezérlés, járműrádió kommunikáció, gépi látás és mély tanulás.

A második év kiegészíti és specializálja az első évet, bevezeti a hallgatókat az autóipari rendszerek elektronikus technológiáiba és eszközeibe, és különféle választható tárgyakat kínál a fejlett vezetőt segítő rendszerekről, a jármű útvonaltervezéséről és -vezérléséről, az érzékelés érzékelőiről, a szimulációs környezetekről és a HMI-ről, valamint az autonóm gépi tanulásról. vezetés.

Az első tanév a Guglielmo Marconi Villamos-, Elektronikus- és Információmérnöki Tanszéken (Bologna Campus) , míg a második tanév a Mérnöki és Építészeti Tanszéken (Parma Campus) zajlik.

A helyek száma korlátozott, maximum 25 fő . A felvétel az érdemek és a motiváció és a készségek felmérése céljából folytatott interjúk alapján történik. Minden osztály angol nyelven folyik .

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések