Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Elektromos járműmérnöki mester (EVE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Elektromos járműmérnöki mester (EVE)

Bologna, Olaszország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3126 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az Electrical Vehicle Engineering (EVE) egy nemzetközi mesterképzés, amely mélyreható ismereteket nyújt az elektromos energia átalakító eszközökről és azok elektromos járművekbe való integrálásáról.

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy valódi szakértőket képezzen az elektromos hajtáslánc-alkatrészek tervezésében és a BEV – Battery Electric Vehicles széles választékának hajtásláncának fejlesztésében , a sportautóktól a nehézgépjárművekig.

Az EVE végzett hallgatói képesek lesznek fejleszteni az elektromos vontatási rendszer fő elemeit: akkumulátorokat, villanymotorokat, járműenergiát, teljesítményelektronikát, akkumulátortöltőket, fedélzeti energiarendszereket.

A kurzus a Bolognai Egyetem igazgatása alatt áll, az oktatás helyszíne pedig ugyanabban a városban található „Guglielmo Marconi” Elektromos, Elektronikai és Információmérnöki Tanszék .

A program két tanévig tart , és kiterjed az elektromos alrendszerekkel és vontatási rendszerekbe való integrálásával kapcsolatos szempontokra, a fedélzeti gyorstöltő- és hálózati csatlakozásokra, az elektromos hajtásláncokra, a fejlett autóipari szenzorokra, a fedélzeti villamosenergia-rendszerekre, az energiatároló rendszerekre, valamint a hőkondicionáló rendszerekre.

A helyek száma korlátozott, maximum 30 fő. A felvételi érdemek és a motivációkat és készségeket értékelő interjúk alapján történik. Minden tanítás teljes egészében angol nyelven történik.

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések