Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Elektronikus és kommunikációs rendszerek mestere (EEIV)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Elektronikus és kommunikációs rendszerek mestere (EEIV)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2226 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az Elektronikus és kommunikációs rendszerek (ECS) tanterv az Intelligens Járművek Elektronikus Mérnöke (EEIV) mesterképzési kurzusának része.

Az ECS tanterv célja, hogy olyan elektronikai mérnököket képezzen, akik ismerik azokat a módszereket és eszközöket, amelyek az elektronikát az összes információt gyűjtő, feldolgozó, továbbító és tároló rendszer alapjává teszik , különös tekintettel a jelenlegi és jövőbeli elektronikus alrendszerekre. járművek .

Az első év során olyan kurzusokat kínálnak, hogy a hallgatók olyan témákban szerezzenek hátteret, mint a beágyazott és valós idejű elektronikus rendszerek , az autóipari érzékelők , az automatikus vezérlés , a járműkommunikáció , a vezetékes és vezeték nélküli összeköttetések és teljesítményelektronika .

A második év kiegészíti és specializálja az elsőt, konkrét példákat kínálva a meglévő járművekre telepített valós elektronikus és kommunikációs alrendszer-projektekre , bemutatva a hallgatókat a beágyazott rendszerek programozásának és a különböző alrendszerek biztonságos összekapcsolásával kapcsolatos kérdéseknek .

Az első tanév a Guglielmo Marconi Elektromos, Elektronikai és Információmérnöki Tanszéken (Bologna Campus), míg a második tanév az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) zajlik.

Az ECS tanterv két tanévből áll . A helyek száma korlátozott, maximum 25 fő . A felvétel az érdemek és a motiváció és a képességek felmérése céljából folytatott interjúk alapján történik. Minden osztály angol nyelven folyik .

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések