Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Intelligens járművek elektronikai mérnöki mesterképzése
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Intelligens járművek elektronikai mérnöki mesterképzése

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2226 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A 2022/23-as tanévben induló, az intelligens járművek elektronikai mérnöki mesterképzése olyan élvonalbeli oktatási ajánlatot kínál, amelynek célja olyan mérnökök képzése, akik az IKT-technológiák új generációs járművekben való alkalmazását fogják előmozdítani.

Ez a két innovatív tantervre oszlik: Elektronikai és kommunikációs rendszerek és Autonóm vezetéstechnika - mindkettő a legmutatósabb kihívásokra összpontosít az autóiparban.

Az elektronika és az informatikai technológia mindent átható használata a mai és a jövőbeli járművekben a biztonságosabb, környezetbarátabb és élvezetesebb vezetés előfeltétele. Ehhez naprakész szakemberekre van szükség, akik elkötelezettek a az új generációs járművek elektronikus és informatikai alrendszereinek fejlesztése, tervezése és integrálása iránt.

A mesterképzés célja, hogy mérnököket képezzen ki e kihívásokkal teli és izgalmas területen való munkára , különös tekintettel a fő elektronikai és kommunikációs rendszerek és az autonóm vezetési alkalmazások megértésére.

A tanfolyamot a Pármai Egyetem igazgatja, az oktatás helyszínei pedig a következők:

  • Az ECS tanterv esetében az első tanév az ipari mérnöki tanszéken (bolognai campus), a második tanév pedig az Enzo Ferrari mérnöki tanszéken (modenai campus) zajlik.
  • Az ADE tanterv esetében az első tanévet az ipari mérnöki tanszéken (Bologna Campus), a második tanévet pedig a mérnöki és építészeti tanszéken (Parma Campus) oktatják.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések