Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Mester a haladó hajtásláncban (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Mester a haladó hajtásláncban (AAE)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2160 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az Advanced Powertrain (AP) tanterv az Advanced Automotive Engineering (AAE) mesterképzési kurzus része, és olyan hallgatók számára készült, akik tervező- és gyártómérnöki karriert folytatnak , valamint a nagy teljesítményű hajtáslánc-rendszerek fejlesztésének szakértői.


Ez a tanterv két különböző szakirányt kínál , mindkettő olyan hallgatókat céloz meg, akik tervező- és gyártómérnöki karrierre vágynak , valamint a belső égésű motorokra és hibrid hajtóművekre összpontosító, nagy teljesítményű meghajtórendszerek fejlesztésében jártas szakértőket.

  • Az első specializáció , amelyet a bolognai egyetemen tartottak, a belső égésű motorok és a hibrid hajtásláncok modellezésére és vezérlésére, a hajtáslánc tesztelésére, kalibrálására és homologizálására összpontosít. Az első tanév első szemesztere közös az Advanced Automotive Engineering Master képzés többi tantervével, és az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) zajlik. Az első tanév második félévétől kezdődően minden kurzus az Iparmérnöki Tanszéken (Bologna Campus) kerül megrendezésre.
  • A modenai egyetemen tartott második szakirány a nagy teljesítményű tüzelőberendezések tervezésére és modellezésére összpontosít, különös tekintettel a FEM- és CFD-számításokra . teljes egészében az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) kerül megrendezésre.

Az Advanced Powertrain tanterv két tanévből áll , és biztosítja a nagy teljesítményű járműhajtási rendszerekhez kapcsolódó alapkompetenciákat.

A helyek száma legfeljebb 20 hallgató az Advanced Powertrain - Modena Campus és 20 hallgató az Advanced Powertrain - Bologna Campus, összesen 40 hely . A felvétel az érdemek és a motiváció és a készségek felmérése céljából folytatott interjúk alapján történik. Minden osztály angol nyelven folyik .

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések