Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Mester a haladó sportkocsigyártásban (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Mester a haladó sportkocsigyártásban (AAE)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2160 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Az Advanced Sportscar Manufacturing (ASM) tananyag az Advanced Automotive Engineering (AAE) mesterfokozatú kurzus része, és azoknak a hallgatóknak készült, akik gyártási mérnöki karriert szeretnének folytatni, valamint az autóipari gyártási folyamatok fejlesztésében és irányításában jártas szakértők. ellátási láncok , különös tekintettel a fejlett gyártási és összeszerelési rendszerekre , valamint a digitális gyárak számára lehetővé tevő technológiákra , mint például az ipari robotika és a nagy adathalmazok elemzése .

A tanterv két tanévig tart , és olyan témákat fed le, mint a folyamattervezés , az ipari üzemek és rendszerek tervezése, a termelésirányítás és -optimalizálás , a gyári 4.0 digitális technológiái és a minőségbiztosítási folyamatmenedzsment.

A helyek száma korlátozott, maximum 17 fő . A felvételi érdemek és a motivációkat és készségeket értékelő interjúk alapján történik. Minden osztály angol nyelven folyik .

Az első tanév első szemesztere közös az Advanced Automotive Engineering Master képzés többi tantervével, és az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) zajlik. Az első tanév második félévétől kezdődően minden kurzus az Iparmérnöki Tanszéken (Bologna Campus) kerül megrendezésre.

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések