Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Mester a nagy teljesítményű autótervezésben (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Mester a nagy teljesítményű autótervezésben (AAE)

Modena, Olaszország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2160 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A nagyteljesítményű autótervezés (HPCD) tanterv a haladó autómérnöki (AAE) mesterképzés része, és azoknak a hallgatóknak készült, akik tervező- és gyártómérnöki karriert szeretnének folytatni, nagy teljesítményű járművek fejlesztésének szakértőiként , a legmodernebb, számítógéppel támogatott mérnöki módszereken és eszközökön keresztül az aerodinamika , a járműdinamika , az alváz és a karosszéria szerkezeti elemzése , valamint az autóipari alkatrészek és rendszerek műszaki tervezése terén .

A tanfolyam két tanévig tart , és a járműtervezés és -gyártás , a dinamika és az NVH (Noise Vibration Harshness) , az anyagok viselkedése , a gépészet és az elektronika , az aerodinamika , a hő-folyadék dinamika , az automatikus vezérlés és az elektronikus érzékelők főbb szempontjait fedi le.

A helyek száma korlátozott, maximum 20 fő . A felvételi érdemek és a motivációkat és készségeket értékelő interjúk alapján történik. Minden tanítás teljes egészében angol nyelven történik.

A nagy teljesítményű autótervezés tanfolyamot teljes egészében az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken tartják (Modena Campus). Az első tanév első szemesztere közös az emelt szintű járműmérnöki mesterképzés többi tantervével.

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések