Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Mester a versenyautó-tervezésben (AAE)
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Mester a versenyautó-tervezésben (AAE)

Modena, Olaszország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2160 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A versenyautó-tervezés tanterv (RCD) az Advanced Automotive Engineering (AAE) mesterképzési kurzus része, és magas szintű képzést biztosít a jármű dinamikájáról és a versenyautók tervezésével kapcsolatos leginnovatívabb anyagokról. .

A kurzus két tanévig tart , és tervező- és gyártómérnöki , versenyautó-fejlesztési szakértői karriert folytató hallgatók számára készült, különös tekintettel az alapvető és alkalmazott aerodinamikára , haladó járműdinamikára , könnyű súlyú tervezésre és szénszálas alvázgyártásra. és alkatrészek .
Lefedi a járművázrendszer és a versenyautó-architektúra főbb szempontjait, különös tekintettel a speciális anyagok és megoldások használatára. Különös figyelmet fordítanak a fejlesztési tevékenységek erősen kísérletező jellegére és az aerodinamikai teljesítmény szempontjaira is.

A helyek száma korlátozott, maximum 26 fő. A felvételi érdemek és a motivációkat és készségeket értékelő interjúk alapján történik. Minden tanítás teljes egészében angol nyelven történik.

Az első tanév első szemesztere közös az Advanced Automotive Engineering Master's Degree Course többi tantervével, és az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) zajlik.
A második tanévtől kezdődően az összes órát a Dallara Akadémián tartják (Dallara tekintélyes képzési központja, Varano De' Melagari - PR).

MUNER nemzetközi oktatói nagy tapasztalattal rendelkező oktatókból és szakemberekből állnak. A kurzusok tartalmát a partnervállalatok közreműködésével együtt határoztuk meg annak érdekében, hogy a képzés megfeleljen a munkaerőpiac aktuális követelményeinek.

A program megköveteli a hallgatóktól, hogy számos laboratóriumi tevékenységben vegyenek részt, akár az egyetemen, akár az ipari partnerek telephelyén, összhangban a „ csinálva tanulás ” megközelítéssel. Magában foglalja a magáncégeknél végzett kötelező szakmai gyakorlatokat és a laboralapú szakdolgozat-készítési tevékenységeket is, amelyeket „projektmunka” megközelítéssel végeznek.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések