Keystone logo
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna Mester az Off - Highway Vehicle Engineering (OHVE) szakon
MUNER - Motorvehicle University of Emilia Romagna

Mester az Off - Highway Vehicle Engineering (OHVE) szakon

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2160 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Diákoknak , akik tervező- és gyártómérnöki karrierre vágynak, a csúcstechnológiás terepjáró járművek fejlesztésének szakértői.

A 2024-25-ös tanévtől kezdődő Off-Highway Vehicle Engineering (OHVE) tanterv az Advanced Automotive Engineering (AAE) mesterképzés része.

Az OHVE mesterképzési program olyan hallgatók számára készült, akik tervező- és gyártómérnöki karriert szeretnének folytatni, akik széles látókörrel rendelkeznek a modern terepjáró járművekről , szakértők a csúcstechnológiás terepjáró járművek tervezésében , és állami legmodernebb számítógépes mérnöki módszerek és eszközök a folyadékerő működtetéséhez, a jármű dinamikájához, az ellenőrzéshez és teszteléshez, a talajkölcsönhatáshoz és a precíziós mezőgazdasághoz .

Ez a speciális tanterv olyan szakemberek képzését célozza meg, akik képesek csúcstechnológiás terepjáró járművek tervezésére, valamint erős ismeretekkel rendelkeznek a számítógéppel segített tervezés, a terepjáró meghajtású gépek és járművek, a talajkölcsönhatás, az elektromos hajtások, a folyadékerőműködtetés, a járműdinamika, a terepjárók terén. autópálya ellenőrzés és tesztelés, precíziós mezőgazdasági gépek.

Az első tanév első szemesztere közös az Advanced Automotive Engineering Master képzés többi tantervével, és az Enzo Ferrari Mérnöki Tanszéken (Modena Campus) zajlik. Az első tanév második félévétől kezdődően minden kurzus a bolognai Iparmérnöki Tanszéken és a Mezőgazdasági és Élelmiszertudományi Tanszéken kerül megrendezésre.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések