Keystone logo
© Muscat University
Muscat University

Muscat University

Muscat University

Bevezetés

A Muscat szívében található Muscat University 2016-ban hozták létre azzal a küldetéssel, hogy az iparban érdekelt, kutatásokon alapuló, szigorú és releváns tanítással és tanulással átalakítsa az egyéneket és a közösségeket. Sikereket fogunk elérni, ha kedvező tanulási környezetet biztosítunk a globális állampolgárság befogadó kultúrájában. Elősegítjük az együttműködést és a közösségi szerepvállalást magában foglaló ösztöndíjakat, és minden tevékenységünkben előmozdítja az innovatív, vállalkozói és etikus megközelítéseket. Az akadémiai programok a 21. századi munkaadók igényeit szem előtt tartva készülnek, és három karon keresztül valósulnak meg: Üzleti és Menedzsment, Mérnöki és Technológiai, Közlekedési és Logisztikai, valamint a Minőségbiztosítási Alapprogram.

Látomás

Az egyének és közösségek megerősítése átalakuló tanulás és tanítás, informatív kutatás és proaktív iparági szerepvállalás révén Ománban és az ÖET-régióban.

Küldetés

Az Omán és a tágabb régió társadalmi és gazdasági prioritásaihoz kapcsolódó minőségi oktatás és kutatás vezetőjének elismerése.

Alapértékei

 • Kiválóság: értékes tapasztalatokat adunk át, amelyek relevánsak diákjaink számára.
 • Innováció: olyan új ötleteket és módszereket követünk, amelyek jó szolgáltatásokat és pozitív élményeket eredményeznek.
 • Elszámoltathatóság: felelősséget vállalunk tetteinkért, és szívesen látunk másokat, hogy értékeljék teljesítményünket.
 • Átláthatóság: nyitottak vagyunk és értékeljük a megbízható kommunikációt.
 • Együttműködés: elfogadjuk a csapatszellemet, és barátságos, támogató és együttműködő környezetet biztosítunk.
 • Integritás: tisztességesek és becsületesek vagyunk minden kapcsolatunkban és tevékenységünkben.
 • Professzionalizmus: kompetensek vagyunk és etikai elvek alapján viselkedünk.

Campus jellemzői

Felszerelés

Muscat UniversityA campus egy élvonalbeli erőforrásközponttal, egy 250 férőhelyes előadóteremmel, privát tanulóterekkel és szabadtéri közösségi terekkel, valamint helyszíni parkolóval, kávézókkal, éttermekkel és banki szolgáltatásokkal rendelkezik. A campus kényelmes helyen található, közvetlenül a Sultan Qaboos Highway mellett, és mindössze 10 km-re Muscat nemzetközi repülőterétől.

Létesítményeink közé tartoznak a teljesen felszerelt számítástechnikai és vegyészmérnöki laboratóriumok, valamint interaktív smartboardokkal felszerelt tantermek, amelyek biztosítják a magas színvonalú tanulási és tanítási tapasztalatokat. Épületünkben nagy sebességű Wi-Fi van az egész épületben, egy tanulási forrásközponttal, amely hozzáférést biztosít a könyvtárhoz, a csoportos beszélgetési területhez és egy csendes helyhez az önálló tanuláshoz.

Azokban az időkben, amikor szüksége van egy kis szünetre a tanulásban, a Diákok közös területe ideális hely a kikapcsolódásra, különféle játékokkal, amelyek közül választhat; biliárdasztal, léghoki, asztalitenisz és csocsó.

Az egyetem rendelkezik egy Vezetői Oktatási Képzési Központtal is, amelynek célja, hogy személyre szabott szakmai képzést biztosítson ománi és regionális szervezetek és magánszemélyek számára. Az Egyetem alagsorában Smart Park rendszer található, amely lehetővé teszi a személyzet, a hallgatók és a látogatók könnyű parkolását.

Diákklubok

Képessé tesszük a tanulókat arra, hogy gazdagító lehetőségek széles skálájában vegyenek részt és vegyenek részt benne. Találd meg a számodra megfelelő diákkört! Rengeteg izgalomban lehet része a MU-nál. A legnehezebb eldönteni, mit fogsz csinálni! Bármit is érdekel, valószínűleg van egy csoport, amely osztja szenvedélyét a MU-nál. Ha pedig nincs, akkor fontolja meg a lehetőséget, hogy saját klubot alapítson!

 • Rendezvényszervezők Klubja
 • Színházi Klub
 • Yusr önkéntes klub
 • Fotóklub
 • Sport Klub
 • Zenei Klub
 • Megtalálja magát Klub
 • Médiaklub

Itt kérheti új klub alapítását és elolvashatja a klub útmutatóját.

Diák tevékenységek

Muscat University arra ösztönzi Önt, hogy olyan tanórán kívüli tevékenységeket folytasson, amelyek túlmutatnak a rögzített tantervön, olyan területeken, amelyek a következőket foglalják magukban:

 • Sport
 • Közösségi szerepvállalás és rendezvény
 • Önkéntesség
 • Projektmenedzsment
 • Elhelyezés és munkatapasztalat
 • Nyelvtanulás
 • Diákegyletek és klubok

Hallgatói szolgáltatások

Muscat University biztosítja, hogy támogató, gondoskodó környezetben tanuljon, és az Ön személyes jóléte az első számú prioritás. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy holisztikus hallgatói élményt nyújtsunk Önnek, beleértve a tudományos és személyes tanácsadást a tanulmányai során.

Diáktámogató egység

Kérdései, észrevételei vagy aggályai esetén a Hallgatói Támogatási Egység legyen az első kapcsolatfelvételi pont. Sok esetben a munkatársak képesek lesznek megválaszolni kérdéseit. Egyéb esetekben a személyzet a megfelelő osztályhoz irányítja az ügy megoldása érdekében.

Hallgatói tanácsadás

Muscat University hozzáférést biztosít a tanácsadói támogató szolgáltatásokhoz. A tanácsadók segítenek megoldást találni számos személyes vagy tanulmányi problémára és kihívásra.

Fogyatékosok támogatása

A Hallgatói Segítő Egység szolgáltatásainak fontos szempontja a mozgássérült tanulók megfelelő tanácsadása, támogatása. Ez a szakértői tanács és támogatás elősegíti e hallgatói csoportok sikerét és jólétét, és fokozza egyetemi tapasztalataikat azáltal, hogy dinamikus környezetet teremt, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiteljesítsék személyes, tudományos és szakmai potenciáljukat.

Az egyetem számos szolgáltatást kínál a fogyatékkal élő hallgatók számára, beleértve a speciális parkolót és az egyetem akadálymentes bejáratát.

Tanulástámogató szolgáltatások

Muscat University A tanulók tanulási támogatást és tanácsokat kaphatnak a(z) Muscat University épület 2. emeletén található dedikált Learning Resource Center (LRC) segítségével. Vannak dedikált tanulóterek is, amelyeket használhat, például a 2. és 4. emeleti vitatermek, ahol a csoportok együttműködhetnek.

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Muscat

   Building 2089 AI Ghubra North, , Muscat

   Kérdések