Keystone logo
Nan Kai University Of Technology

Nan Kai University Of Technology

Nan Kai University Of Technology

Bevezetés

Iskolánk arra szánja magát, hogy végzőseinket a gazdag művelés elérésére nevelje: megvalósításra, innovációra, átfogó képességre és harmonizációra, más néven hivatkozási alapjainkra. Ezért a négy művelés mellett a hallgatóknak meg kell szerezniük az IEEE -t, az információs bizonyítványokat, az angol nyelvtudást, a szakértelmet és az etikát a diploma megszerzése érdekében.

• Megvalósítás: Ez a benchmark a technikusok munkához való hozzáállását tükrözi. Várhatóan hallgatóink képesek lesznek a gyakorlati műveletek irányítására, és ezzel egyidejűleg fejlesztik képességeiket.

• Innováció: Ez a benchmark meghatározza diplomásunk azon képességét, hogy szakmai információkat szerezzen és frissítse.

• Átfogó képesség: Ez a benchmark arra számít, hogy hallgatóink képesek lesznek kommunikálni a globális faluban nemzetközi nyelven.

• Harmonizáció: Ez a benchmark minden diákot arra inspirál, hogy figyeljen a hagyományos erkölcsi és etikai tanításra. Azt is remélik, hogy a technológia alkalmazása és az erkölcs harmonikusan összekapcsolható.

Helyszínek

 • Taipei

  Taipei, Tajvan

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések