Keystone logo
Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Nanjing University of Information Science and Technology

Bevezetés

Nanjing University of Information Science and Technology egy nemzeti "kettős, első osztályú" építőipari egyetem, és kulcsfontosságú támogató egyetem magas szintű egyetemek építéséhez Jiangsuban. Az iskolát 1960-ban alapították, és az új Kína nemzeti stratégiájának és nemzetgazdasági szerkezetének szükségleteire reagálva született. Kapcsolatban áll a Központi (Katonai Bizottság) Meteorológiai Irodával, korábban Nanjing Egyetem Meteorológiai Iskolája néven. A legfontosabb egyetemet 2004-ben Nanjing Informatikai Egyetemnek nevezték el. 2007 óta a Jiangsu tartományi népi kormány, a kínai meteorológiai közigazgatás, az oktatási minisztérium és az óceáni államigazgatás közös építése megvalósult. Most egyetemről van szó, amelyet a központi és a helyi önkormányzatok közösen hoztak létre, elsősorban Jiangsu tartomány irányításával.

Az iskola a Jiangbei New kerületben található, Nanjing. A campus területe mintegy 2000 hektár. Jelenleg több mint 30 000 nappali tagozatos hallgató van, közel 4000 mester és doktorandusz, valamint több mint 1700 külföldi hallgató.

Az iskolának megkülönböztető jellemzői vannak. A légköri tudományt nemzeti "kettős első osztályú" építési tudományágnak választották. Az Oktatási Minisztérium első szintű fegyelmi értékelésében az országban az első helyre került, és A + szintet kapott. A meteorológia nemzeti kulcsfontosságú tudományág. A környezettudomány és az ökológia négy szakterülete az ESI tudományágak 1% -a között van a világon. 6 első szintű doktori fokozattal rendelkezik a légköri tudomány, a környezettudomány és a mérnöki tudomány, az információ- és kommunikációtechnika, a menedzsment tudomány és a mérnöki tudomány, a matematika, valamint a természettudomány és a technológia története terén, 22 első szintű mesterképzési engedélyezési ponttal rendelkezik az első szintű tudományterületeken , és 14 mesterképzés engedélyezési pont, 71 egyetemi szak (beleértve a szakokat is) 9 tudományterületen oszlik el: tudomány, mérnöki tudományok, bölcsészettudomány, menedzsment, közgazdaságtan, jog, mezőgazdaság, művészet és oktatás. Vannak "légköri tudomány", "környezettudomány és mérnöki tudományok" és "matematika". "Management Science and Engineering" posztdoktori kutató mobil állomás.

Helyszínek

  • Nanjing

    No.219, Ningliu Road, Nanjing, Jiangsu, China, , Nanjing

    Kérdések