Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Bevezetés

Az oktatás nemzetközivé elkerülhetetlen tendencia a felsőoktatás fejlesztésének keretében a szociális háttere New Century globalizáció, valamint egy fontos lehetőség, hogy elmélyítse az oktatási reform és megvalósítani ugrás előre fejlődését. Örökölte a nevelési filozófia művelése nemzetközi tehetség, Nanjing Egyetem Postai és Távközlési (NUPT) teljesen előmozdítja a nemzetközi együttműködést és cseréje révén a platform a kínai-külföldi oktatási programot annak érdekében, hogy segítse elő a NUPT nemzetközi, különösen a külföldi egyetemeken.

NUPT hozott létre, hosszú távú együttműködési kapcsolatot alakítottunk ki több egyetem és kutatóintézet 16 ország, köztük USA, uk, Németország, Franciaország, Kanada, Oroszország, Ausztrália, Japán, Singapore valamint Hong Kong és Taiwan területeken. Több mint 800 szakember és tudós látogatott NUPT és előadásokat. NUPT is ruházta sok alkalmazott külföldön, hogy vegyenek részt nemzetközi konferenciákon feldolgozása érdekében akadémiai csere. NUPT kifejlesztette a közös programok 11 külföldi egyetemeken, beleértve Queen Mary University of London, Egyesült Királyság, New York Institute of Technology, USAStb művelni tehetségek területén az információs technológia. NUPT elősegítette hírnevét nemzetközileg keresztül otthont számos nemzetközi és regionális tudományos konferenciákon. Mint az egyik képzési bázisok Asia-Pacific Telecommunity (APT) 1990 óta, NUPT működött 20 képzési program nyitott 26 országban és területen.

Annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek magas színvonalú tehetségek a szociális gazdaságban, továbbá előmozdítsák a felsőoktatás nemzetközivé által támogatott kulcsfontosságú szakon és a kapcsolódó szakok híres külföldi egyetemeken, NUPT megkezdte néhány kínai-külföldi közös oktatási programok, amelyek célja a hazai diákok, akiket a külföldi diákok tanulni NUPT, És közösen művelt hallgatók a tudomány, a mérnöki és a menedzsment.

NUPT képzési cél az, hogy kihasználja a közös programok művelni diákok a magas szintű nemzetközi tehetségek, akik jól ismerik a kínai és a nyugati kultúra, képesek a tudományos kutatás és teljes mértékben kihasználva a tehetségét, erős versenyképességét a globális tehetségek piacon, önálló gondolkodás innovatív képesség és csapatmunka szellemében, jó kommunikációs készség angol és teljes mértékben jogosult a munkák terén a fejlett technológia és adminisztráció.

Az iskolai végzettség, NUPT most összpontosít nevelés egyetemisták, fejleszti diplomás képzés fokozatosan kiterjeszti a külföldi hallgatók oktatásba aktívan. Jelenleg, NUPT alapított NUPT-nyit International College főiskolai diploma, És az közös mesterképzésre program Polytechnic Institute of New York-i Egyetem, valamint a Queen Mary University of London.

Az oktatási filozófiája a következő: a speciális célú letelepedésének lépést tartani a nemzetközi igény; A tanfolyam beállítás megteszik mindkét fél jellemző és előny figyelembe; A termesztés célja a ápolása nemzetközivé tehetségek létrehozó márkájú NUPT tehetségek, nevezetesen a magas szintű tehetségek szilárd alap és széles körű ismeretekkel, erős gyakorlat képesség, kiváló minőségű, átfogó, az innovatív szellem és a nemzetközi horizonton. NUPT továbbra is szélesíteni a nemzetközi együttműködés és a csere, tanulni a fejlett oktatási tapasztalat, vonzza a jó minőségű oktatás források, keresse és javítsa hatékony módok és jó rendszer nemzetközi tehetség termesztés.

Az új helyzetben a tanulás és gyakorlás a tudományos koncepció fejlesztése, NUPT következetesen követni az utat a nemzetközivé fejlesztés, tolja előre a nemzetközi együttműködés és a csere, és a teljesítményt, erőt, támogatást NUPT általános fejlődését.

A fejlesztés a nemzetközi csere, egyre több nemzetközi egyetem és kutatóintézet és szervezet látogatott NUPT tartott tudományos előadások, végzett akadémiai csere, és megvitatták az együttműködés a NUPT. NUPT a nemzetközi együttműködés és csere elősegítése frissítésére ismeretek rendszere minden fegyelem, alkalmazza a legelső ismeretek alapképzésben, és javítja NUPT nevelés és oktatás szintjén.

Tanszék Nemzetközi együttműködés és információcsere egy funkcionális osztálya NUPT amely felelős külügyi és fejlesztési nemzetközi tapasztalatcsere és az együttműködés. Ez is egy centralizált szervezeti egység munkájának végrehajtó nemzeti külpolitika, nemzetközi oktatáspolitika és kezelése minden külügy az egyetem. Az osztály is a fő médium foglalkozik a nemzetközi együttműködés és csere, valamint terhelő kettős felelősségét politika szigorú szűrés és a külügyek irányítását. A feladatokat az osztály a következők: kezelés, Útmutató, egyeztetés és Szolgáltatás. Vezetése alatt a NUPT hatóságok, központosító az oktatás, a tudományos kutatás és fejlesztés specialitások, Tanszék Nemzetközi együttműködés és információcsere felelős dolgozó ki átfogó programot a nemzetközi tapasztalatcsere és együttműködés NUPTVégrehajtva a külügyi politika NUPTKoordinálása a nemzetközi tudományos csere ügyeibe NUPT. Az igények és ötletek szolgáló kulcsfontosságú fegyelem kulcsfontosságú labor, kulcsfontosságú projekt és tehetségét termesztés, NUPT összpontosít átfogó fejlesztési program és terv, aktívan újításairól, erősíti a csere és együttműködés a jól ismert egyetemek és akadémiai intézetek világszerte promots az oktatás, a tudományos kutatás és az irányítási szinten, javítja a nemzetközi hírnevét NUPTÉs arra szolgál, építése és fejlesztése NUPT.

Tanszék Nemzetközi együttműködés és információcsere felelős a munkálatok, mint például megszervezése és összehangolása a nemzetközi együttműködés és a csere, a menedzsment a nemzetközi tudományos konferencia, kezelése hosszú ideig és rövid ideig külföldi szakértők, érintkezés oktatási és tudományos kutatóintézetek Hongkong, Mocau és Taiwan területeket, és a meghosszabbítás csere és együttműködés az oktatási intézményekkel is. A kormányok, egyetemek és a tudományos kutatóintézetek a világ minden tájáról, NUPT őszintén várja a látogatások NUPT valamint előadásokat, fejlesztése akadémiai csereprogramok és a tudományos kutatási együttműködés NUPT. A diákok a világ minden tájáról üdvözölte tanulni NUPT hogy doktori fokozat, a mester fokozatot és diplomát.

Helyszínek

  • Nanjing

    9 Wenyuan Road Qixia District, 210023, Nanjing

    Kérdések