Keystone logo
Nanyang Technological University – Nanyang Technopreneurship Center MSc Technopreneurship & Innovation
Nanyang Technological University – Nanyang Technopreneurship Center

MSc Technopreneurship & Innovation

Singapore, Szingapúr

1 Years

Angol, Kínai

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 52 000 / per year *

Az egyetemen

* a kormány mindenkori adója előtt

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A(z) Nanyang Technological University (NTU) által 2002 óta kínált Master of Science Technopreneurship and Innovation Program (MSc TIP) alapvető vállalkozói készségekkel és üzleti érzékkel ruházza fel a hallgatókat, hogy az új ötleteket sikeres vállalkozásokká alakítsák. A Nanyang Technopreneurship Center (NTC) az innováció és a vállalkozói ismeretek oktatásának kulcsszereplője Nanyang Technological University -ban, az Egyesült Államokon kívüli első Kauffman Campuson, amelyet a Ewing Marion Kauffman Alapítvánnyal kötöttek. Az NTC a vállalkozói ismeretek oktatásának élén áll a régióban, és ugródeszkát kínál a vállalkozói szándékkal rendelkező résztvevőknek, hogy vezető oktatókkal, kutatókkal és feltalálókkal dolgozzanak együtt szerte a világon.

Miért

A tapasztalati tanulást hangsúlyozva az MSc TIP a feltörekvő technológiák és az innovatív üzleti modellek és gyakorlatok ismereteit integrálja tananyagába. A kurzus a vállalkozói vállalkozások stratégiai és működési kérdéseit fedi le a növekedés különböző szakaszaiban. A résztvevőknek lehetőségük van a vállalkozói ökoszisztéma különböző érdekelt feleivel kapcsolatba lépni a program során. Sok diplomás részesült a programból, és vállalkozói ötleteit sikeres vállalkozássá alakította át.

Öregdiák hálózat

Több mint 30 országban több mint 1500 öregdiákja révén hozzáférhet az NTC Mentor Networkhöz, ahol tapasztalt vállalkozóktól, technológiai szakértőktől és befektetőktől támogatást és tanácsokat kérhet a vállalkozói ötletekkel és kockázati stratégiákkal kapcsolatban.

Tanterv

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MA Innovációs Tervezés Menedzsment
  • Potsdam, Németország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
 • MA márkavállalkozásból
  • Hamburg, Németország
 • MSc innováció, átalakulás, vállalkozás
  • Marseille, Franciaország