Keystone logo
National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

National Institute Of Technology

Bevezetés

2012 óta a Numazu Kosen következetes 7 éves oktatási programot nyújtott, amely ötéves tanszéki tanfolyamot kombinál 2 éves továbbképzéssel, különös tekintettel a korai mérnöki oktatásra. A hallgatók mérnöki végzettséget szerezhetnek, ha befejezik az 5 éves tanulmányi tananyagot, és egy Bachelors diplomát a 7 éves tanulmányi tanterv befejezésével. Oktatást kínálunk hozzáértő mérnök kifejlesztéséhez, aki elegendő gyakorlati tapasztalattal és elméleti elemzési képességekkel rendelkezik.

Új tantervet vezettünk be az iskola harmadik évfolyamától, amelyben a szakon kívül a hallgatók az alábbi 3 képzés valamelyikét választják: Környezet- és energiarendszer -mérnöki tanfolyam, Haladó anyagtudományi és mérnöki tanfolyam vagy Ipari mérnöki tanfolyam orvosi célokra & Jóléti eszközök. Ez a tananyag integrálva van egy „Interdiszciplináris Rendszermérnöki Program” elnevezésű mérnöki oktatási programba. Ezekkel a tanfolyamokkal olyan oktatást kínálunk, amely rugalmasan igazítható a regionális igényekhez, a technológia fejlődéséhez és az ipari szerkezet változásához.

Rendszerünkbe bevezettük az aktív tanulást, a széles körű angol nyelvű olvasást és a kommunikációs készségfejlesztést is, hogy olyan mérnököket fejlesszünk ki, akik nem csak a speciális mérnöki területén, hanem a tanulmányi területek széles körében is mély ismeretekkel rendelkeznek. globális szempontból megfelelő döntéseket hozni.

A mérnököktől természetesen elvárják a jó etikát és emberséget. A Numazu Kosen alsó tagozatos diákjai kollégiumokban élnek. A csoportban élés ezen tapasztalatai révén a diákok remélhetőleg megtanulják a kedvességet és azt, hogyan kell kijönni másokkal, önfegyelmet, és hogyan működnek a szabályok és szerepek egy csoportban. Az ilyen tapasztalatok nagy bizalmat és a csoportban való munkavégzés képességét segíthetik a jövőben.

A Numazu Kosen az egyetlen felsőoktatási intézmény Kelet-Shizuoka prefektúrában, amely hozzájárul a regionális iparhoz, akárcsak a Fuji Pharma Valley Initiatives (ipar, kormány és tudományos projekt) és a Fuji Medical Engineer Training (F-met) keretében.

Helyszínek

  • Mangalore

    Mangalore, India

    Kérdések