Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Bevezetés

A kazahsztáni Astana Cityben, Közép-Ázsiában található Nazarbayev University egy növekvő nemzetközi hírnévvel rendelkező kutatóegyetem, amely ötvözi az oktatást és az innovációt a legmodernebb 21. századi campuson. Nazarbayev University gyorsan világszerte ismertté vált azzal az elkötelezettségével, hogy csúcsminőségű kutatóintézetté váljon. Az NU tudósai számos területen végeznek kutatást, és életre keltik a legambiciózusabb projekteket. A kutatásokat minden évben belső és külső forrásokból támogatják, és modern laboratóriumokban végzik.

Az angol az oktatás és a kutatás nyelve Nazarbayev University , és a felvételi és előmeneteli rendszerek teljes mértékben érdemeken alapulnak.

A mai napig az NU jóval több mint 2500 darabot publikált különféle tanulmányi területeken, beleértve a technológiát és a tudományt. E tanulmányok közel 12,6%-a jelenleg a világ legtöbbet idézett publikációinak első 10%-ában található, köszönhetően az 1100 nemzetközi intézmény diákjaival és oktatóival folytatott együttműködésnek, valamint 268 kutató- és oktatólaboratóriumnak.

Ha többet szeretne megtudni a Nazarbayev University kutatás iránti elkötelezettségéről és a csapat részévé válni, feltétlenül nézze meg a NU felvételi folyamatát, és tekintse át a különféle érdemeken alapuló finanszírozási lehetőségeket, amelyek a leendő hallgatók számára elérhetők.

133758_133722_IMG_50861.jpg

Egyetem

A NU egy modern kutatóegyetemi kampusz, amely a lakosok kényelmes életmódját szolgálja. A lakóterületek az egyéni élettől a csoportos lakhatásig mindenre rendelkezésre állnak. Az egyetemen különféle éttermek találhatók a kulináris felfedezésekhez, miközben a biztonságot és a biztonságot a beléptetőkártyák garantálják, amelyek korlátozzák a hozzáférést az egyetem valamennyi létesítményéhez.

Korszerű sportkomplexumunk lehetővé teszi az aktív életmódot, függetlenül attól, hogy milyen sportokat és tevékenységeket kedvel. A világszínvonalú, szabályozott kültéri sportpályák tökéletes helyszínt biztosítanak csapatalapú, intramurális versenyeknek.

Van valami mindenki számára a NU campusán.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Élet NU-nál

Az NU-ban élõ hallgatók, alkalmazottak és oktatók felfedezik Kazahsztánt és élvezik az otthon minden kényelmét. A kényelmes szállások párosulnak az első osztályú szolgáltatásokkal élelmezés, vásárlás, ápolás és egyéb személyes igények kielégítése érdekében. Számos szolgáltatás (ideértve az orvosi irodánkat is) 24 órán keresztül nyitva van, hogy a nap bármelyik napján vagy éjszaka szolgáljanak.

Mind a hallgatók, mind az oktatók szeretnek a NU-ban élni.

133760_133723_IMG_4485.jpg

Nemzetközi együttműködés

A Nazarbayev University stratégiai fejlesztési modellje elsősorban a világ legmagasabb rangú egyetemeivel való partnerségen alapul. Az Egyetem mindegyik iskoláját és kutatóközpontját a vezető egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködésben fejlesztették ki.

Az NU célja az egyetemi szintű nemzetközivé válás előmozdítása nemzetközi együttműködésen, partnerségeken, az egyetem globális felsőoktatási arénában való elhelyezésén, valamint a nemzetközi hallgatói, oktatói és személyzeti támogatáson keresztül.

A Nazarbayev University stratégiai tudományos és kutatási partnerei

Stratégiai partnerek, amelyek hozzájárultak az NU fejlődéséhez:

 • A Warwicki Egyetem (Egyesült Királyság) - a Nazarbayev University Alapítvány éves programjának partnere 2015 és 2016 között.
 • A University College London (UK) - a Nazarbayev University Műszaki és Digitális Tudományok Iskolájának és az Egyetemi Előkészítő Tanúsítási Programnak a partnere 2010 és 2015 között.

Campus jellemzői

.

  Tanulói beszámolók

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Kérdések