Keystone logo
Nazarbayev University

Nazarbayev University

Nazarbayev University

Bevezetés

A kazahsztáni Asztanában, Közép-Ázsiában található Nazarbayev University egyre nagyobb nemzetközi hírnévvel rendelkező kutatóegyetem, amely ötvözi az oktatást és az innovációt a legmodernebb 21. századi campuson. Nazarbayev University gyorsan világszerte ismertté vált azzal az elkötelezettségével, hogy csúcsminőségű kutatóintézetté váljon. Az NU tudósai számos területen végeznek kutatást, és életre keltik a legambiciózusabb projekteket. A kutatásokat minden évben belső és külső forrásokból támogatják, és modern laboratóriumokban végzik.

Az angol az oktatás és a kutatás nyelve Nazarbayev University , és a felvételi és előmeneteli rendszerek teljes mértékben érdemeken alapulnak.

Az NU jóval több mint 5300 publikációt publikált különböző tanulmányi területeken, köztük 1100 hallgatói publikációt, egyéni és társszerzők egyaránt; több mint 270 kutató- és oktatólaboratóriumból álló hálózat; 164 szabadalmi bejelentés benyújtása; 6 licencszerződés sikeres tárgyalása és aláírása; valamint 106 szabadalom megszerzése.

Ha többet szeretne megtudni a Nazarbayev University kutatás iránti elkötelezettségéről és a csapat részévé válni, feltétlenül nézze meg a NU felvételi folyamatát, és tekintse át a különféle érdemeken alapuló finanszírozási lehetőségeket, amelyek a leendő hallgatók számára elérhetők.

Egyetem

A NU egy modern kutatóegyetemi kampusz, amely a lakosok kényelmes életmódját szolgálja. A lakóterületek az egyéni élettől a csoportos lakhatásig mindenre rendelkezésre állnak. Az egyetemen különféle éttermek találhatók a kulináris felfedezésekhez, miközben a biztonságot és a biztonságot a beléptetőkártyák garantálják, amelyek korlátozzák a hozzáférést az egyetem valamennyi létesítményéhez.

Korszerű sportkomplexumunk lehetővé teszi az aktív életmódot, függetlenül attól, hogy milyen sportokat és tevékenységeket kedvel. A világszínvonalú, szabályozott kültéri sportpályák tökéletes helyszínt biztosítanak csapatalapú, intramurális versenyeknek.

Van valami mindenki számára a NU campusán.

133759_133724_IMG_47202.jpg

Élet NU-nál

Az NU-ban élõ hallgatók, alkalmazottak és oktatók felfedezik Kazahsztánt és élvezik az otthon minden kényelmét. A kényelmes szállások párosulnak az első osztályú szolgáltatásokkal élelmezés, vásárlás, ápolás és egyéb személyes igények kielégítése érdekében. Számos szolgáltatás (ideértve az orvosi irodánkat is) 24 órán keresztül nyitva van, hogy a nap bármelyik napján vagy éjszaka szolgáljanak.

Mind a hallgatók, mind az oktatók szeretnek a NU-ban élni.

Nemzetközi együttműködés

A Nazarbayev University stratégiai fejlesztési modellje elsősorban a világ legmagasabb rangú egyetemeivel való partnerségen alapul. Az Egyetem mindegyik iskoláját és kutatóközpontját a vezető egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködésben fejlesztették ki.

Az NU célja az egyetemi szintű nemzetközivé válás előmozdítása nemzetközi együttműködésen és partnerségeken keresztül, pozícionálja az egyetemet a globális felsőoktatási színtéren, valamint nemzetközi hallgatói, oktatói és személyzeti támogatást nyújt.

A Nazarbayev University stratégiai tudományos és kutatási partnerei

 • A Wisconsini Egyetem - Madison (USA) - a Tudományos és Humán Tudományok Iskolájának partnere
 • A Duqu University, a Fuqua Business School (USA) - a Graduate School of Business partnere
 • A Szingapúri Nemzeti Egyetem, Lee Kuan Yew Közpolitikák Iskolája (Szingapúr) - a Közpolitikák Doktori Iskolájának partnere
 • A Pittsburghi Egyetem (USA) - az Orvostudományi Iskola partnere
 • A Pennsylvaniai Egyetem (USA) - az oktatási doktori iskola partnere
 • A Cambridge-i Egyetem (Egyesült Királyság) - a Graduate School of Education partnere
 • Colorado School of Mines (USA) - a Bányászati és Földtudományi Iskola partnere
 • Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium (USA) - partner a „National Laboratory Astana” magánintézménynek
 • Az Oak Ridge Associated Universities (USA) – a „ Nazarbayev University kutatási és innovációs rendszere” magánintézmény partnere

Stratégiai partnerek, amelyek hozzájárultak az NU fejlődéséhez:

 • A Warwicki Egyetem (Egyesült Királyság) - a Nazarbayev University Alapítvány éves programjának partnere 2015 és 2016 között.
 • A University College London (UK) - a Nazarbayev University Műszaki és Digitális Tudományok Iskolájának és az Egyetemi Előkészítő Tanúsítási Programnak a partnere 2010 és 2015 között.

Campus jellemzői

.

  Rangsorok

  501–600 . World University Rankings 2024 (The Times Higher Education World University Rankings 2024)

  Akkreditációk

  AMBA Akkreditált

  Tanulói beszámolók

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Astana

   Qabanbay Batyr Avenue, 53, 010000, Astana

   Kérdések