Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Campus jellemzői

Élet az egyetemi kampuszon

Az élet a Neapolis University Campuson olyan egyedülálló élmény, amelyet a hallgatók tanulmányaik során nagyon élveznek, és értékes pillanatok és emlékek építéséhez vezet, amelyek egy életen át megmaradnak, miközben a hallgatók tanulmányi és társadalmi fejlődése során. A Neapolis University elkötelezett a kényelmes és biztonságos környezet megteremtése mellett, és sokszínű, többnyelvű, multikulturális egyetemi közösséget hozott létre, amely tiszteletben tartja és elősegíti az eszme- és életmód szabad cseréjét.

Az egyetemi campus elhelyezkedése, a különféle létesítmények és szolgáltatások ideális környezetet teremtenek a tudás, a munka és a hallgatói élet ösztönzéséhez, lehetővé téve, hogy minden hallgató gazdagítsa tanulmányai során szerzett tapasztalatait.

A campus kényelmes helyen, a város szívében található, számos kényelmi sétatávolságra, mint például buszmegállók, bankok, strandok, bárok és éttermek, bevásárlóközpont és kávézók.
Naponta járnak buszjáratok, amelyek összekötik a várost, és összeköttetést biztosítanak minden más várossal és repülőtérrel.

Miért Paphos?

A történelmi múlt és a modern világ ötvözete, az enyhe mediterrán éghajlat, a strandok, a természeti szépségek, a kiváló külterületi közlekedés, valamint az általa kínált szolgáltatások sokasága miatt Paphos ideális hely a tanuláshoz.

A Paphos-i Neapolis Egyetemen való tanulás egyik legnagyobb előnye, hogy az oktatási intézmény Európa egyik legizgalmasabb tengerparti városának szívében található. Paphos állandó lakossága körülbelül 77 800 lakos.

 • Paphos egy város tele fiatalokkal, ahol a 18-35 éves fiatalok aránya az egyik legmagasabb a többi ciprusi városhoz képest.
 • Paphos egy modern európai multikulturális város, amely a világ minden tájáról fogad embereket etnikai, társadalmi vagy vallási származástól függetlenül.
 • Paphos az UNESCO Világörökség része, mint emberek és ötletek találkozási pontja a régészeti lelőhelyekkel, hogy tanúbizonyságot tegyen a történelem és a kultúra 9000 éves könyörtelen meneteléséről.
 • Paphos nemzetközi turisztikai célpont a természet, a történelem és az enyhe mediterrán éghajlat egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Közvetlen járatok Paphos között olyan nagy görög városokkal, mint Athén, Patra, Szaloniki és Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Helyszínek

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Kérdések