Keystone logo
Next Education Group MA Nemzetközi Kapcsolatok - London Metropolitan Egyetem, Egyesült Királyság
Next Education Group

MA Nemzetközi Kapcsolatok - London Metropolitan Egyetem, Egyesült Királyság

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 5445

Összekevert

Bevezetés

A London Metropolitan University (Egyesült Királyság) Nemzetközi Kapcsolatok MA programja átfogó megértést biztosít a hallgatóknak a globális ügyek sokrétű aspektusairól, elősegítve a mélyebb megértést, a szélesebb körű tudatosságot és a gyakorlati alkalmazhatóságot. Különféle tantárgyak tanulmányozása, esettanulmányok elemzése és kutatási tevékenység révén a hallgatók olyan ismeretekre és készségekre tesznek szert, amelyek ahhoz szükségesek, hogy gyorsan globalizálódó világunkban eligazodjanak és boldoguljanak.

Mi történik?

A mai világ gyorsan átalakul egy olyan világgá, ahol a technológiai fejlődésnek és a változatos nemzetközi kereskedelemnek köszönhetően minden nemzet jobban össze van kötve és egymásra utal, mint valaha. Ez minden eddiginél több problémához vezetett a globális közösségben. Egyre több szakembernek, aki ennek az összekapcsolódásnak a különböző aspektusaival foglalkozik, szükséges a mai globális politikai kihívások mélyreható megértése. A nemzetközi biztonság, jog és politika tanulmányozása soha nem volt ennyire lényeges.

Ez a kurzus arra törekszik, hogy egy lekerekített képet nyújtson a nemzetközi rendszer fejlődéséről és működéséről, amely magában foglalja a nemzetközi politika, jog és gazdaság egymással összekapcsolódó világait. Megismerheti a kapcsolatelméletet, a nemzetközi politikát és az államfejlődést, a nemzetközi jogot és a jogintézményeket, valamint a biztonsági tanulmányokat. Ez az MA lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az interdiszciplináris kutatás alapvető moduljainak megértését - egy szélesebb és befogadóbb keretet a nemzetközi kapcsolatok megértéséhez, és amely jobban megfelel a való világ összekapcsolódásának.

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések