Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Bevezetés

New Mexico Highlands University egy állami, állami intézmény, amely az új-mexikói Las Vegas-ban található, központjai Santa Fe-ben, Albuquerque-ban, Rio Ranchóban, Farmingtonban és Roswell-ben találhatók.

Küldetés

New Mexico Highlands University egy átfogó állami egyetem, amely helyi és globális közösségünket szolgálja. Küldetésünk, hogy lehetőséget biztosítsunk az alap- és a hallgatók számára, hogy kivételes oktatásban részesüljenek a kreativitás, a kritikus gondolkodás és a bölcsészettudomány, a tudomány és a szakmák kutatásának előmozdításával egy sokszínű közösségben.

Látomás

Víziónk az, hogy premier átfogó egyetem legyünk, amely átalakítja az életet és a közösségeket most és az elkövetkező generációk számára.

Alapértékei

  • Kiválóság
  • Sokféleség
  • Megközelíthetőség
  • Fogékonyság

people, girls, women

Nemzetközi diákok

Egy otthontól távol

Új országba érkezni ijesztő lehet. De a Felvidéken kínálunk otthontól távol otthont.

Itt nem fog elveszni a tömegben.

Ez azért van, mert a Felvidéken több vagy, mint hallgató. Család vagy.

Ez azt jelenti, hogy felülmúlunk. Ott leszünk érted, ha számít.

Egy dolgot gyorsan felfedez, hogy a professzorai és tanácsadói mennyire megközelíthetők, függetlenül attól, hogy kutatási segítségre van szüksége, vagy csak beszélgetni szeretne.

Talál egy személyzetet is, aki valóban törődik és segíteni akar. Büszkék arra, hogy biztosítsák, amire szüksége van, legyen szó akár a helyi üzletekbe történő szállítási szolgáltatásokról, így feltöltheti alapvető tárgyait, vagy rekreációs utakat vezet a közeli állami és nemzeti parkokba.

Készen állsz egy olyan változásra, amely átalakítja az életedet?

Olyan hely, mint senki más

Ha a szabadtéri kikapcsolódásról beszélünk, akkor az új-mexikói Las Vegas egyedülálló természeti szépsége azonnal elárasztja Önt, mindössze 45 percre Santa Fe-től. Egyesíti a sivatagi tájakat buja növényzettel és hegyekkel, olyan élményt kínálva, mint senki más.

Értékelje a négy évszak kínálatát, az úszástól a síelésen át a vadvízi evezésig. Rekreációs központunk még ingyenes felszerelést is biztosít!

Bár kis iskola vagyunk, élénken változatos légkört kínálunk. Huszonnégy ország, köztük Nigéria, Jamaica, India és Kína, képviselteti magát a Felvidéken.

Vegyen részt egy virtuális campus túrán!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Ismerje meg a legjobbakat

A hallgatók a világ minden tájáról érkeznek magas színvonalú professzorainkért, akik híresek szakterületükön. De ezek a professzorok nemcsak oktatók. Ők is mentorok.

Például Ali Romero médiaművészeti hallgató ezt mondta Mariah Fox Hausman és Angela Meron professzorokról: „Mariah és Angela nemcsak annyira tanítottak engem, hanem törődnek a hallgatóikkal és a sikerükkel. Elképesztő azok a dolgok, amelyeket el lehet érni, ha olyan emberek vannak tanárok és mentorok, mint Mariah és Angela. ”

Valós életbeli készségek

A 2019-ben végzett hallgatók körében végzett felmérésben a válaszadók 97% -a számolt be arról, hogy elégedett vagy nagyon elégedett a szakirányú oktatás minőségével.

A felmérést olyan kommentárok tették teljessé, amelyek a professzorokat „nagyon hozzáértőnek és profinak” dicsérik, és „többet nyújtanak a valódi munkakörnyezetről”, „képességekkel, gyakorlati alkalmazásokkal és erőforrásokkal az ügyfelekkel való együttműködés során”. A hallgatók örültek annak a rengeteg lehetőségnek is, amelyek lehetővé teszik a „gyakorlati kutatásokat mind az évfolyamosok, mind az egyetemisták számára”.

Röviden: Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes és szakmai növekedése iránt.

Helyszínek

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Kérdések