Keystone logo
New Mexico State University College of Arts and Sciences Biológia - Természettudományi Mester
New Mexico State University College of Arts and Sciences

Biológia - Természettudományi Mester

Las Cruces, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Master of Science fokozat megszerezhető egy szakdolgozat opcióval vagy egy nem szakdolgozat opcióval. Mindkét opcióhoz 30 kredit szükséges. A nem szakdolgozat opciót egy gyorsított (egyéves) programként lehet kitölteni, amely a biotechnológiára koncentrál, vagy egy egyéni fokozatterv útján, a hallgató Master of Science bizottságával konzultálva.

A Master of Science fokozat kutatásához a hallgatók választhatnak a tanszék három kiemelt területe közül:

1. Viselkedési, ökológiai és evolúciós biológia

A Viselkedési, ökológiai és evolúciós biológia program alkalmas azoknak a végzős hallgatóknak, akik a biológia olyan területeire kívánnak szakosodni, amelyek az élő és kihalt taxonok viselkedését, ökológiáját és evolúcióját felölelő különféle folyamatokat tanulmányozzák.

2. Sejt- és szervbiológia

A Sejt- és Szervezetbiológiai program alkalmas minden olyan hallgató számára, aki hangsúlyozni kívánja a biológia azon területeit, amelyek integrálják a funkciót és a szerkezetet a sejtekben, szövetekben és organizmusokban. Ez a hangsúly a sejtek és molekuláris biológia, neurobiológia, fejlődésbiológia és fiziológia karának szakterületeire összpontosít.

3. Mikrobiológia

A mikrobiológia tanterv alkalmas azoknak a hallgatóknak a szakterületére, akik a biológia olyan területeire kívánnak szakosodni, amelyek a mikrobákban előforduló különféle folyamatokat (baktériumok, vírusok, gombák és protiszták) tanulmányozzák, például fiziológiájukat, ökológiájukat, fejlődésüket vagy evolúciójukat.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok