Keystone logo
New Shores International College

New Shores International College

New Shores International College

Bevezetés

New Shores International College egy innovatív és dinamikus főiskola, amely egyedülálló és egyedülálló módon biztosítja a legjobb interdiszciplináris oktatást. Interdiszciplináris megközelítésünk arra tanítja a diákokat, hogy mind széles körben, mind mélyen gondolkodjanak, lehetővé téve az értelem számára, hogy a hagyományos oktatás határain túl is felfedezzen. A diplomások jól tájékozott és lekerekített személyiségekként hagyják el a New Shores-t, akik széles körű elemzési és kreatív készségeket tudnak alkalmazni, és tisztában vannak a tágabb világgal és saját lehetőségeikkel abban, hogy működjenek.

Az új partok oktatási filozófiája különbséget tesz „az elme képességeinek bővítése” és „tudással való tárolás” között. Természetesen a hallgatóinknak meg kell tanulniuk és meg kell őrizniük egy sor adatot, de döntő fontosságú, hogy megtanítják őket arra is, hogy kritikus elemzést és kreativitást alkalmazzanak bármilyen adatra.

Elkülönítve más intézményektől, mi, New Shores, a főiskolai oktatást a felfedezés időszakának tekintjük, ahol ösztönözni kell a kíváncsiságot, és a kérdéseknek soha nem szabad megállniuk. Azt akarjuk, hogy tanulóink bátrak és ötletesek legyenek, és elismerjük, hogy ez a kudarcot is jelenti - majd a kudarcból való tanulást - a még nagyobb siker elérése érdekében. Követeljük hallgatóinktól, hogy érdeklődjenek a hagyományosabb tanulási intézmények által előírt szűk tananyagon kívüli tárgyak iránt: a New Shores -ban úgy gondoljuk, hogy a művészek a tudósoktól, a tudósok a menedzserektől és a menedzserek a művészektől tanulnak.

Helyszínek

 • Bengaluru

  Bengaluru, India

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések