Keystone logo
© BIMM University
Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Newcastle University Postgraduate programs

Bevezetés

A globális legjobb 125 egyetem (QS World University Rankings 2023) Newcastle-ben 140 ország 29 000 diákja ad otthont.

A Russell Group alapító tagjaként egyike vagyunk annak a mindössze 19 egyetemnek a világon – és csak három az Egyesült Királyságban –, amely az általános kiválóságért (2022) öt plusz QS-csillagos minősítést ért el.

Eredetünket az 1834-ben alapított Orvosi és Sebészeti Iskoláig vezethetjük vissza.

Ma a világelső kutatást világszínvonalú akadémiai tapasztalattal ötvözzük.

Globális vezetőként az öregedés és az egészségügy, az adatok, az energia, a városok és a kreatív művészetek erősségeivel rendelkező vezetőként úttörő szerepet vállalunk a világ előtt álló legnagyobb kihívások némelyikére. Az Egyesült Királyság 2021-es kutatási kiválósági keretrendszerében kutatásaink 42%-át világelsőként értékelték.

Az 5 csillagos tanítás (QS Stars 2022) révén életre szóló nevelést végzünk. A diákok kihívást és támogatást kapnak, hogy világszínvonalú szakértőktől tanuljanak több mint 185 egyetemi és 300 posztgraduális diplomán keresztül.

Hallgatói tapasztalat

A diákokat abban segítik, hogy teljes potenciáljukat kiaknázzák Diákegészségügyi és Jóléti szolgáltatásaink, amelyek tanácsadást, mentálhigiénés, fogyatékossági és speciális tanulási támogatást, valamint pénzügyi támogatást, valamint hit és spiritualitás támogatást nyújtanak.

Kifejlesztettünk egy online Academic Skills Kitet, amely segíti a tanulókat abban, hogy hatékonyan önálló tanulókká váljanak.

Diákszövetségünk a Newcastle-i élmény középpontjában áll, több mint 180 diákszervezetet és több mint 60 sportklubot kínál.

A legjobb diákváros A multikulturális, élénk és barátságos Newcastle Északkelet-Anglia fővárosa – az egyetem városközponti kampusza áll a szívében.

A világ legjobb 50 és az Egyesült Királyság legjobb 10 diákvárosa, valamint az egyik legolcsóbb az Egyesült Királyságban (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle csúcskategóriás sportokat, nyüzsgő művészeti színteret, nagyszerű vásárlási lehetőségeket és izgalmas éjszakai életet kínál. Közel van a gyönyörű vidékhez és a díjnyertes strandokhoz is.

Campus jellemzői

Newcastle városközpontjában található 50 hektáros campusunk oktatási, kutatási és együttműködési központja. Tartalmazza a kutatási innovációt, a tanítást és tanulást, valamint az elkötelezettséget.

A diákok részesülnek olyan létesítményekből, mint a díjnyertes könyvtári szolgáltatásunk és a Fizikai Rekreációs és Sportközpont.

Célunk, hogy egy fenntartható campus legyünk, olyan kezdeményezéseket támogatva, amelyek ösztönzik diákjainkat és munkatársainkat a fenntartható életmód elfogadására.

Környezetvédelmi kötelezettségeinket a People and Planet University League első osztályú díjával jutalmaztuk.

    Helyszínek

    • Newcastle upon Tyne

      Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Kérdések