Keystone logo
Nha Trang University

Nha Trang University

Nha Trang University

Bevezetés

Üdvözöljük a Nha Trang University (NTU), amely Vietnam vélhetően legszebb tengerparti városában található. Nha Trang University az 50 állami egyetem egyike Vietnamban, több mint 50 éves történelemmel és fejlõdéssel.

Nha Trang University a halászati ágazat és más kapcsolódó iparágak Vietnamban alapító és posztgraduális szintű oktatási és képzési intézményként hozták létre és továbbra is.

A Nha Trang University a halászat és az akvakultúra területén Nha Trang University megalapozása után többszintű és több tudományterületet Nha Trang University fejlődik annak érdekében, hogy képzett emberi erőforrásokat biztosítson Vietnam iparosításának és modernizációjának igényeinek kielégítésére.

Nagy múltú és büszke hagyományokkal rendelkező Nha Trang University együttműködési partnerséget alakít ki vietnami és külföldi egyetemekkel és kutatóintézetekkel annak érdekében, hogy oktatási és kutatási tevékenységeit integrálja a régióba és a világba, valamint biztosítsa hallgatóinak és oktatóinak az igények kielégítését. az ország társadalmi-gazdasági fejlődésének.

Helyszínek

  • Nha Trang

    Nguyễn Đình Chiểu,Số 2, 650000, Nha Trang

    Kérdések