Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Bevezetés

A KÉPZÉSI KÉPZÉS A MEDICINE ÉS AZ EGÉSZSÉGI TUDOMÁNYOKBAN

Milyen ambíciói vannak a felfedezések ezen új korszakában?

Hisszük, hogy a létfontosságú egészségügyi problémák megoldásához kulcsfontosságú az oktatási és kutatási módszerek kiválósága. Arra törekszünk, hogy inspirálja és vezesse a tehetséges diákokat, hogy vezető egészségügyi szakemberek, professzorok vagy úttörő tudósok legyenek - azok, akik a kutatási területüktől függetlenül kívánnak különbséget tenni - klinikai orvostudomány, kábítószer-kutatás, közegészségügy vagy egészségügyi politika kialakítása .

MSC PROGRAMOK

Ennek a filozófiának a középpontjában a három MSc programunk van. Ezek közül kettő a főiskolai végzettséggel rendelkezőknek: az egészségtudományi kutatómesternek (egy kétéves teljes munkaidős programnak, amely az epidemiológia, a klinikai epidemiológia, a genetikai epidemiológia, a közegészségügy és az egészségügyi közgazdaságtan szakterületét kínálja) és a kutatómester Klinikai kutatás. A harmadik program a diplomások és az egészségügyi szakemberek számára a posztgraduális szinten valósul meg. Ez az Egészségtudományi MSc, melyet egyéves teljes munkaidős programként vagy személyre szabott kétéves részmunkaidős programként kínálnak. Ez a program több specializációt is kínál.

AZ ERASMUS NYÁRI PROGRAM

E három program mindegyike kombinálja az elméleti és gyakorlati kutatói képzést az orvostudományban és az egészségtudományokban. A programok augusztusban indulnak az Erasmus Nyári Programmal. A legkorszerűbb biomedikai témák háromhetes, 30 fogásos portfólióját úgy tervezték, hogy teljes mértékben kielégítse a nemzetközi hallgatók és szakemberek - például a klinikai orvostudomány, az általános gyakorlat, a közegészségügy, az epidemiológia, a genetika - igényeit vagy biostatisztika.

Mivel a nyári program a kvantitatív orvosi kutatás kulcsfontosságú alapelveire és módszereire koncentrál, nemcsak az MSc programok résztvevőire, hanem minden hallgatóra és egészségügyi szakemberre is nyitva áll. Ha Ön nem vesz részt egy képzési programban, de az orvostudományi és egészségügyi szakterületek jelentős frissítéseit kívánja elérni, akkor összeállíthatja saját személyes képzési tervét - a NIHES filozófiájának másik fontos aspektusa. Önálló diákként Ön is szívesen veszi fel a rendszeres őszi tantervünk bármely részét.

POSTGRADUATE PROGRAMOK

Szeretne nemzetközi dimenziót hozzáadni a kutatói karrierjéhez? A kutatás és a klinikai munka egyesítése? Vagy arra törekszik, hogy maximalizálja a doktori kutatási projektre való jogosultságot egy posztgraduális programon keresztül? Kutatási képzésünk célja, hogy segítsen nekik mindannyiunknak.

Tekintsük a posztgraduális programunkat egy további kutatási képzés éve után a Mestered után, ha több kutatási tapasztalatot szeretnél megszerezni, vagy növelnéd a PhD kutatási projektre való jogosultságot.

A NIHES folyamatosan bővítjük a partner egyetemek hálózatát világszerte. Tehát bármit is akarsz - függetlenül attól, hogy tudósként akarsz dolgozni az egyetemeken, az állami szektorban vagy az iparágban -, meg kell adnunk a szükséges ismereteket és szakértelmeket.

Helyszínek

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Kérdések