Keystone logo
Niigata University Of Health And Welfare

Niigata University Of Health And Welfare

Niigata University Of Health And Welfare

Bevezetés

Az egyetemi iskolánkban jelenleg hat kar (rehabilitációs tudományok, orvostudományi technológiák, egészségtudományok, ápolás, szociális ellátás és egészségügyi menedzsment) és 13 tanszék működik. A teljes hallgatói létszám körülbelül 4500, és ezeken a tanszékeken sokféle tanfolyamot vesznek igénybe.

A Graduate School -t 2005 -ben nyitották meg, és most négy mesterképzésen vesz részt az orvosi és rehabilitációs tudományok (orvostudomány / rehabilitációs tudomány mester), egészségtudományok (egészségtudományi mester / ápolás), szociális jólét (szociális mester) szakokon. Munka), valamint az egészségügyi informatika és üzleti adminisztráció (egészségügyi informatikai és üzleti adminisztráció mester). Ezenkívül a Graduate Schoolnak van egy doktori kurzusa, amelynek fő szakterülete az egészség és jólét (egészségtudományi doktor). 2020. július 1 -jétől a mesterképzéseken 98, a doktori képzésben 52 hallgató vesz részt.

Tanáraink és munkatársaink óriási erőfeszítéseket tettek „Egy csapatként” az „Egy Campus” -ban a hatékony QOL -támogatók elősegítése érdekében. Ebből a célból az egyetemi tantervben az alapítás óta nagy hangsúlyt fektetnek a szakmaközi oktatásra (IPE), mivel az IPE -t tekintik a leghatékonyabb módszernek arra, hogy a diákok csapatszemléletet tanuljanak meg a tanszékek közötti határokon túl.

Szeretnénk bátorítani a professzionális egészségügyi ellátásban tudományos érdeklődéssel rendelkező hallgatókat, hogy a jövőben „hatékony QOL -támogatóként” vegyenek részt az egészségügy tényleges területein. Világszerte népszerűsítettük az együttműködésen alapuló kutatást külföldi szakemberekkel, különösen az ázsiai országok szakembereivel. Várjuk, hogy tudományos eredményeket érjünk el az egészségügyi szakemberek nemzetközi közösségeivel, akik közös érdeklődéssel rendelkeznek az egészségtudomány és az ellátás terén.

Helyszínek

  • Niigata

    Niigata, Japán

    Kérdések