Keystone logo
The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Bevezetés

Nagoya Kereskedelmi Egyetem

The NUCB Business School története

Yuichi Kurimoto volt az első japán személy, aki az Albertai Egyetem Művészeti Karán 1930-ban diplomázott. Japánba való visszatérése után felismerte, hogy az oktatás elsősorban az elit számára elérhető, és ezért harcolt a harcban, hogy elérhetővé tegye a lefegyverzett japán a nap fiataljai. 1935-ben elindult egy "Nagoya Railroad School" nevű szakképző intézet, amelyet később egy középiskola és egy junior kollégium követett.

Mindig egy látnok, Yuichi Kurimoto rájött, hogy a japán háború utáni gazdasági és népességi fellendülés nagy igényt támaszt majd az üzleti oktatásra szánt intézmény iránt. Így 1953-ban Nagoya Kereskedelmi Egyetem

Akkreditáció: Az NUCB-nek két fő akkreditációja van, az AACSB-nek

A NUCB Business School büszkén jelenti be, hogy ez az első japán MBA program, amely kettős akkreditációt tart mind az AACSB International, mind az MBA-k szövetségétől. Ezek az AACSB és az AMBA cementek kiemelkedő kitüntetései a NUCB stratégiai kezdeményezése, hogy Japán és Ázsia üzleti iskolái közül a legjobbak legyenek. A globalizáció e korában az ilyen elismert akkreditációs testületek, mint az AACSB és az AMBA nemzetközi elismerését jelenti a folyamatos elkötelezettségünk a minőségbiztosítás fenntartása és a legmagasabb globális szabványok megőrzése mellett.

A Nagoya Kereskedelmi és Üzletági Egyetem és The NUCB Business School teljes mértékben felhatalmazást kap a japán oktatási, kulturális, sport-, tudomány- és technológiaügyi minisztériumra.

A NUCB és az AACSB International

AACSB International - A Szövetség az Advance Collegiate School of Business a szakmai szövetség főiskolai és egyetemi menedzsment oktatás és a premier akkreditációs ügynökség bachelor, mester és doktori képzési programok üzleti adminisztráció és számvitel.

2002-ben a Nagoya Kereskedelmi és Üzletági Egyetem

NUCB Business School és AMBA

The NUCB Business School az első és egyetlen japán üzleti iskola, amelyet az MBA-k akkreditálnak. Az AMBA akkreditáció csak a The NUCB Business School MBA és EMBA programjaira vonatkozik; míg az AACSB International jóváhagyja mind az egyetemi, mind a végzős programokat.

NUCB Üzleti Iskola és Eduniversal

Az Eduniversal a dánok által az egyetemeken és az iskolákon elhelyezett rangsorban szerepel az 1000 listán. Az NUCB-t az Eduniversal Tudományos Bizottsága választotta az egyik legjobb nemzetközileg elismert Business School-nak.

Rangsorok

QS Global MBA 2021 Rankings szerint a NUCB BS az első számú teljes munkaidős MBA program Japánban és a 17. Ázsiában.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések