Keystone logo
© Nuclio Digital School
Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Nuclio Digital School

Bevezetés

Nuclio Digital School azzal a céllal hozták létre, hogy tehetségeket képezzenek a jelenlegi piacon nagy keresletű pozíciók felfedezéséhez. Innovatív módszertanának, valamint a technológiai és vállalkozói ökoszisztémával való szoros kapcsolatának köszönhetően sikerült bekerülnie a 3 legfontosabb digitális iskola közé Spanyolországban.

Hogyan változtathatja meg 5 hónap a szakmai karrieremet?

Meg fog lepődni, ha azt mondjuk, hogy néhány hónap alatt ugyanazt a tudást sajátíthatja el, mint egy egész éves tanulással.

Hogyan kell csinálni? A válasz az, hogy elmélyüljön egy képzési terület tudásában és gyakorlati tapasztalataiban. Intenzív mesterképzéseink olyan programok, amelyeket termékcsapatok, az oktatási szektor szakemberei, valamint startupoknál és nagyvállalatoknál felelős pozíciót betöltő aktív szakértők készítettek. A többnyire gyakorlatias megközelítés a módszertanon alapuló tanulást alkalmazza kis csoportos tanulókkal.

Diákjainknak valódi kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek szimulálják annak a szerepkörnek a mindennapi életét, amelyre képezik. Ezen túlmenően a tanterveket a piaci keresletnek megfelelően felülvizsgálják és frissítik, kiemelve a technológiai és eszközök trendjét az egyes kínált szektorokban. Az időtartam 4 hónap, ezért agilis módszertanokat és sprinteket alkalmaznak, hogy a tanulók elérjék az eredményeket. Végül kiemelkedik tanári hálózatunk, aktív szakemberek, akik a piac legkorszerűbb technikáit alkalmazzák, garantálva a gyakorlati tanulást.

 • 86%-ának van állása
 • 62%-a vezető szerepet töltött be a szektorban
 • A diákok 94%-a ajánlja

A járvány elérte, hogy felgyorsítsa azt a folyamatot, amelyet az elmúlt években már tapasztaltunk: profilok ezreinek átállását a hagyományos iparágból egy sokkal digitálisabbra. A vállalati munkakörök folyamatosan alakítják a munkavállaló profilját, ezért olyan fontos, hogy a piac által megkívánt, gyorsan, intenzíven és gyakorlatiasan megszerzett készségekkel és soft skillekkel rendelkező munkavállalókat képezzenek.

Nuclio Digital School képzéseinket arra összpontosítjuk, hogy segítsünk a profilok átképzésében, a szakmai átirányításban, valamint az embereket a vállalatok digitális átalakulásának irányítására.

Helyszínek

 • Barcelona

  Carrer de Padilla,287, 08025, Barcelona

 • Madrid

  Calle de Núñez de Balboa,12, 28001, Madrid

 • Barcelona

  Barcelona, Spanyolország

Kérdések