Keystone logo
NYIT - Vancouver

NYIT - Vancouver

NYIT - Vancouver

Bevezetés

Hol lehet jobban megszeretni az MBA vagy a mesterképzést a Cybersecurity, az Energia menedzsment vagy az oktatási technológia területén, mint a vibráló Vancouver? A városközpontban elhelyezkedő campusunk minden közfelület közelsége közelében tükrözi a Vancouver hírnevét az innováció, a technológia és a fenntarthatóság terén. A világ egyik legnépszerűbb úti célpontjaként a Vancouver mérsékelt időjárással büszkélkedhet, és következetesen a világ három legjobb városa közé tartozik. Ha NYIT-Vancouver-szel mesterképzést szerez, akkor az OPIT globális egyetemévé is válik. Kiválaszthatja, hogy indítsa el a programot Vancouverben, és töltse ki azt New Yorkban vagy más globális egyetemeken. Az NYIT-Vancouver a következő programokat kínálja:

 • Energy Management, MS
 • Információ, hálózat és számítógépbiztonság, MS
 • Instructional Technology, MS
 • Master of Business Administration, MBA
 • Master Of Business Administration, MBA, Pénzügyi koncentráció

A belvárosi belváros szívében, a pénzügyi, banki, bányászati, szolgáltató szektor, természeti erőforrások és informatikai cégek központjainak közelében található a campus számítógépes laboratóriumokat, hallgatói társalgókat és távoktatási központot kínál. A kis osztályok nagy lehetőségeket kínálnak a gyakornokok, gyakorlatok és mentori programok számára a régió vezető kereskedelmi és pénzügyi intézményei számára. A campus közösségünkben speciális érdeklődésre számot tartó klubok, tanulói tanácsadó testületek és becsületes társaságok tartoznak, és egész évben különféle társadalmi és szabadidős tevékenységeket szerveznek. A kívül és mindenütt egy látványos tengerparti város, gazdag a sokszínűségben, életben a művészet és a kultúra, és lenyűgöző a természeti szépsége.

Tanulmány New Yorkban

Indítsa el a diplomáját Vancouver-ben, és töltsd le azt New York-ban, a NYIT Global Exchange programjának zászlóshajó campusában. Azt is választhatja, hogy tanulmányok a mi campus Abu Dhabi vagy Kína. Vagy látogasson el a New York-i NYIT-re a Vancouver-i tanulmányút programunkon keresztül, és fedezze fel ezt a nagy várost. Fedezze fel az új kultúrákat és karrierlehetőségeket, miközben barátaival ismerkedhet az osztálytársakkal a világ minden tájáról.

Akkreditáció

A New York-i Technológiai Intézetet a Közép Államok Bizottsága a felsőoktatásról az Egyesült Államokban akkreditálja. A School of Management az AACSB International által akkreditált, globális akkreditáció, amely magában foglalja az összes NYIT üzleti programot a világon, beleértve a Vancouverot is. British Columbia, Kanada, NYIT engedélyt kapott a Haladó Oktatási Minisztérium, és a British Columbia EQA által kijelölt középfokú iskolák közé tartozik. A NYIT az Emberi Jogok és Bevándorlási Kanadai (CIC) weboldalán is szerepel az off-campus munkalehetőség programban való részvételével, és szerepel a Kanadai Információs Központ nemzetközi hitelesítőinek honlapján.

Karrier szolgáltatások

Az egyetem és a munkáltatók közötti hídként NYIT-Vancouver diákokat és öregdiákokat készítünk a munka világába:

 • Személyes karrier tanácsadás
 • Képzés folytatás-írás és interjút készségek
 • Internship és foglalkoztatási lehetőségek
 • Graduális iskola előkészítése és tanácsa
 • Iparág specifikus műhelyek és panel bemutatók
 • Karrier-orientált kirándulások a vállalatokhoz
 • Hálózati események diákok, öregdiákok és ipari szakemberek számára
 • Aktív munkáltatói adatbázisok a karrier-szolgáltatás eléréséhez
 • Az összes karrier-szolgáltatási lehetőség és szolgáltatás, amelyet az NYIT Karrier Szolgáltatások Fő irodája kínál.

Más egyetemektől eltérően az NYIT értékes karrierlehetőséget kínál Önnek az életért.

Helyszínek

 • Vancouver

  NYIT-Vancouver 701 W. Georgia St., 17th floor, V7Y 1K8, Vancouver

Kérdések