MA Élelmezési Tanulmányok
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Kulcs információ
Campus helye
New York, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 - 6 évek
Pace
Teljes idő, Részidő
Tandíjak
USD 1 795 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* Tanfolyam pontonként / kreditre 2019-20 tanévben
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Tanulmányok élelmiszer-rendszerekről, kultúráról és politikáról New Yorkban
Az Egyesült Államokban az első, az élelmiszer-ösztöndíjakkal foglalkozó mesterképzési program, a NYU Steinhardt élelmezési tanulmányaival foglalkozik a humán és a társadalomtudományi megközelítésekkel, és felkészíti Önt a jelenlegi amerikai élelmiszer-rendszer, annak globális kapcsolatai és a helyi alternatívák elemzésére. Megvizsgálja az élelmiszer kulturális, politikai, gazdasági, környezeti és földrajzi megközelítését helyi, városi és globális összefüggésekben.
Ez a 40 kredit művészeti mester program 19 kredit kötelező tanfolyamon, amely magában foglalja az élelmiszer-rendszereket, a kultúrát és a politikát, valamint egy kutatási komponenst. Ezeken a követelményeken túl 21 kreditot vehet igénybe a specializációs modulokban (politika / érdekképviselet, üzleti / társadalmi vállalkozói tevékenység, média / kulturális elemzés), lehetővé téve, hogy mélyebben elmélyítse érdeklődését.
Küldetésünk az, hogy megvizsgáljuk az egyének, közösségek és társadalmak élelmiszerek előállításának, elosztásának és fogyasztásának módját. Vizsgálataink elsődleges célpontjai az emberek áramlásának középpontjában álló városok, a termékek és a médiatermékek.
Miért a NYU Food Studies?
- Tanulj a legjobbaktól. Tanáraink, a terület kiemelkedő vezetői tanítanak és mentor hallgatók, miközben aktívan folytatnak kutatást az érdeklődés fenntartása érdekében.
- Kérjen bennfentes hozzáférést. A beiratkozás után a hallgatók olyan élelmiszer-szakemberekkel tanulnak, akik kiegészítőként és vendég előadókként szolgálnak, és amelyeket az élelmiszer-előállító társaságok, non-profit élelmiszer-szervezetek, kiadók, közönségkapcsolati és marketing cégek, folyóiratok, élelmiszer-forgalmazók, élelmiszer-termelők és oktatási intézmények fogadnak.
- Külföldön tanulni. Kínálunk globális tanfolyamokat - és tanulmányi programot - olyan helyszíneken, mint Párizs, Hong Kong, Puerto Rico és Puebla, a hallgatók számára, hogy elkerülhetetlen tapasztalatokat szerezzenek nemzetközi összefüggésben.
- Legyen kihívás. A hallgatók tapasztalati úton tanulnak, alap- és szakirányú kurzusokon, valamint interdiszciplináris választásokon keresztül, Steinhardt, a Stern Business School, a Wagner Közszolgálati Iskola, a Művészetek és Tudományok Doktori Iskola vagy a Tisch Művészeti Iskola területén.
- Menj előre. Segítünk az érdekelt hallgatóknak abban, hogy gyakornoki lehetőségeket találjanak a potenciális foglalkoztatási helyek sorában, és olyan pozícióba helyezzük őket, ahol új készségeket fejleszthetnek és együttműködhetnek a potenciális munkaadókkal.
- Szerezzen gyakorlati készségeket. A program hangsúlyt fektet a kritikus gondolkodás és a kutatás fejlesztésére, amely felkészíti a hallgatókat a szakmában felmerülő helyzetekre.
Képtár
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
Tanterv
Formátum: teljes/részmunkaidős
Kredit: 40
Az MA diploma megköveteli a 40 kredit (19 kötelező mag/kutatás és 21 szakirányú és választható kurzusmunka) elvégzését, legalább 3,0 GPA -val; együttműködési munka vagy terepi tapasztalat; bizonyítja az angol nyelvtudást és a kutatást. Azok a hallgatók, akiknek egyetemi végzettsége nem kapcsolódik a tanulmányi területhez, megkövetelhetik az előfeltételek szerinti tanfolyamok elvégzését és a mesterképzési követelményeken túl a munkatapasztalat megszerzését. A program első félévében minden hallgatónak beiratkoznia kell a FOOD-GE 2000.01, Current Research in Food Studies programba.
A program eredménye
Küldetésünk az, hogy megtanítsuk, hogyan kell megvizsgálni az egyének, közösségek és társadalmak élelmiszerek előállításának, elosztásának és fogyasztásának módjait. Tekintettel az egyetem dinamikus New York -i elhelyezkedésére, ezekben a témákban végzett vizsgálatai a városokra összpontosítanak, mint az emberek, a termékek és a médiatermékek áramlásának központja.
Az Élelmiszer -tanulmányok MA hallgatói számos készséget fejlesztenek, beleértve:
- Hogyan lehet interdiszciplináris megközelítést alkalmazni az élelmiszerrendszer kulturális, politikai és gazdasági szempontjainak megértéséhez?
- Hogyan lehet folyékonyan megbeszélni az élelmiszer -szuverenitással, a fenntarthatósággal, az etikával és a kultúrával kapcsolatos kérdéseket
- Hogyan lehet értékelni az élelmiszer -tájat alakító politikákat, kezelni az igazságosság kérdéseit és megőrizni a kulturális értékeket
Karrierlehetőségek
A Food Studies MA végzősei az élelmiszeripar minden területén találnak munkát:
- Kiadás (folyóiratok, újságok, online források)
- PR -kapcsolatok (éttermek, élelmiszer -lobbi csoportok, szakácskönyvek, élelmiszer -szervezetek)
- Marketing (éttermek, híres szakácsok, szakácskönyvek, szervezetek számára)
- Nonprofit munka (oktatás, élelem/éhség érdekképviseleti csoportok)
- Élelmiszeripari műveletek (borimportőrök/-forgalmazók, éttermek, kiskereskedelem)
- Helyi és nemzeti kormányzatok (városvezetés, szövetségi kormány, élelmiszer -szabályozás, ipar és kormány közötti kapcsolatok)
- Civil szervezetek az érdekképviseletben és a politikában (mezőgazdaság, munkaerő, élelmiszerhiány, kereskedelem)
- Fejlesztő szervezetek (közösségépítés, nemzeti programok, nemzetközi kereskedelem és segélyszervezetek)
- Élelmiszergyártó vállalatok (élelmiszeripari termékek gyártói és gyártói)
- Élelmiszer -forgalmazó cégek (import, szállítás és kiskereskedelem)
Tanulói beszámolók
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Agrár-élelmiszeripari MSc
- Lincoln, Egyesült Királyság
Mester Élelmezési Politika és Fenntartható Fejlődés
- Lille, Franciaország
Táplálkozási és Élelmiszerrendszerek Tudományos mesterképzése
- Ghent, Belgium