Keystone logo
OCAD University

OCAD University

OCAD University

Bevezetés

Az OCAD University

Az OCAD U Kanada képzeletének egyeteme

Az 1876-ban alapított OCAD U elkötelezett a művészeti és tervezési oktatás, a gyakorlat és a kutatás, valamint a tudományok és találmányok széles körében. Az OCAD U folyamatosan épít a hagyományos, stúdióalapú erősségeire, új tanulási megközelítéseket alkalmazva, amelyek az interdiszciplináris gyakorlatot, az együttműködést és a feltörekvő technológiák integrációját támogatják. A képzelet korában az OCAD U közösség tagjai egyedülállóan képzettek ahhoz, hogy katalizátorként működhessenek a kultúra, a technológia és az életminőség minden egyes kanadai életében.

Programjaink és kutatási hídjaink a digitális média és a tervezés, a fenntarthatóság, az egészség és a wellness, a kulturális sokszínűség és az őshonos kultúrák területén.

Diákjaink kreatív stúdióalapú, esztétikai és technikai tanuláson vesznek részt, kritikus, elméleti, tudományos és történelmi ismeretekkel és módszerekkel együtt.

Végül a helyünk inspirál. Az OCAD U a nemzet művészetének, dizájnjának, üzletének és új médiakapitányságának szívében helyezkedik el, az új hitel Mississaugas, a Haudenosaunee, az Anishinaabe és a Huron-Wendat ősi és hagyományos területein. annak a földnek a letétkezelői, amelyeken állunk.

116258_116196_cityshot-topchoice9.jpg

Nevünk

 • 1876: Ontario Művészeti Iskola
 • 1886: Toronto Művészeti Iskola
 • 1890: Közép-Ontario Művészeti és Iparművészeti Iskola
 • 1912: Ontario Művészeti Főiskola
 • 1996: Ontario Művészeti Főiskola
 • 2010: Az Ontario-i Művészeti Főiskola (OCAD U)

OCAD University Toronto szívében található, az Ontario Művészeti Galéria és a történelmi Grange Park mellett. A növekvő déli egyetem öt percre van a város virágzó művészeti és szórakoztató negyedétől.

Sharp Design for Design

Most egy torontói építészeti mérföldkő, az ikonikus Sharp Center for Design 2004-ben nyílt meg, egy jelentős 42,5 millió dolláros campus-átalakítás részeként. A díjnyertes, fekete-fehér „asztali” szerkezet az OCAD University fő campusánál helyezkedik el, 12 többszínű acél lábon. A központot Rosalie és Isadore Sharp jótékonyok nevezték el, és otthont ad az OCAD U Tervezési Karának, ahol a Művészetek és a Liberális Tanszék karjai rendelkeznek. A híres brit építész, Will Alsop tervezte a Toronto székhelyű Robbie / Young Wright Architects Inc.-vel közösen, valamint a Carruthers építészmérnökei

Díjak

 • Royal Institute of British Architects Világméretű Díj, 2004
 • Kiválósági díj, Toronto Építészeti és Urban Design Díjak, 2005
 • A legkiválóbb műszaki projekt, a kanadai konzultációs mérnöki díjak, 2005
 • Benjamin Moore Szerződés Külső Díj, 2006 (Will Alsopnak ítélve)

116257_116197_A-AGOtopchoice2.jpg

Vision és missziós nyilatkozatok

Látomás

A képzelet által átalakított

OCAD University kihívja Önt arra, hogy a művészet, a design, a társadalomtudományok, a humán tudományok és a tudományok erőteljes kölcsönhatásán keresztül hangosan és felelősségteljesen folytassa az OCAD University kérdéseket.

Küldetésnyilatkozat

Ön

 • Meghívjuk Önt, hogy építsen tudatos, nagylelkű és örömteli közösségeket, amelyek több perspektívát és kritikus gyakorlatot integrálnak.

Audacious és Responsible Pursuit

 • Támogatjuk a sokféleséget és a rugalmasságot, és gyakoroljuk a méltányosságot, a befogadást, a fenntarthatóságot és az őslakos hangok és kultúrák tiszteletét.

A mi időnk kérdése

 • Megkérdezzük és reagálunk a korunk kérdéseire, hogy gazdagítsuk tudományunkat, és transzformatív társadalmi, gazdasági, környezeti és kulturális ügynökökként működjünk.

A művészet, a tervezés, a társadalomtudományok, a humán tudományok és a tudományok erőteljes kölcsönhatása

 • Olyan anyagokkal, adatokkal, technológiákkal, ötletekkel és pedagógiával, valamint sokszínű bennszülött perspektívával foglalkozunk, hogy támogassuk az egyedülálló kutatást, stúdió gyakorlatot és tanulást, interdiszciplináris és kialakuló tudásformákat.

116259_116194_campus.jpg

Campus jellemzői

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Toronto

   100 McCaul Street, M5T 1W1, Toronto

   Kérdések