Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Bevezetés

Bevezetés

Az izgalmas tanulási lehetőségeket, valamint a világszínvonalú, díjnyertes oktatók tudását és tapasztalatát nyújtó Old Dominion University online programok ideálisak a mai hallgatók igényeinek kielégítésére.

Minőségi oktatás

Old Dominion University, Norfolk tengerparti városában található, Virginia vállalkozó szellemű doktori kutatóegyeteme, több mint 24 000 hallgatóval, szigorú akadémikusokkal, energikus lakóközösséggel és olyan kezdeményezésekkel, amelyek évente 2,6 milliárd dollárral járulnak hozzá Virginia gazdaságához. A közel 100 évvel ezelőtti gyökerekkel rendelkező ODU ma azon kevés állami egyetemek egyike, amely Carnegie Foundation „Doctoral Universities: Higher Research Activity” megkülönböztetést kapott. Professzoraink tudást teremtenek, és megosztják is. Programjainak minőségét tanúsítva, Old Dominion University a Kollégiumok és Kollégiumok Déli Szövetségének Főiskolai Bizottsága által akkreditált érettségi, mester, oktatási szakember és doktori fokozat megszerzésére. Ezenkívül az egyetemen számos tanulmányi programot egyénileg akkreditálnak a felsőoktatási akkreditációs tanács által elismert szakosított ügynökségek.

Kényelmes tanfolyamok A szinkron és aszinkron online tanfolyamokat kínáló ODU lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy továbbtanuljanak, és továbbra is megfeleljenek a család és a munka követelményeinek. Tudjon meg többet online tanulási környezetünkről itt .

A támogatási szolgáltatások Old Dominion University ugyanolyan tanulmányi támogatást és forrásokat biztosítanak az online hallgatók számára, mint az egyetemi hallgatók. Fedezze fel online tudományos forrásainkat itt . A műszaki támogatás egész évben és egész éjjel rendelkezésre áll az év minden napján.

Helyszínek

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Kérdések